THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Първи сингъл от предстоящия дебют на Lumen ad Mortem

Първи сингъл от предстоящия дебют на Lumen ad Mortem

Австралийската блек метъл банда Lumen ad Mortem разкри първи сингъл от предстоящия си дебютен дългосвирещ албум, „Upon the Edge of Darkness“.
Очаква се студийното заглавие да бъде издадено на 7-ми декември чрез лейбъла Bitter Loss Records, като ще бъде налично във всички възможни формати – аудиокасета, плоча, диск и дигитален.
Обложката е творба на Leoncio Harmr.

От студената пепел, изкована през дима и пламъка на първобитните времена и заредена да събуди огньовете на нощното небе за славата на изпълнения с химни блек метъл от началото на 90-те, Lumen Ad Mortem създават своите мрачни мелодии и взривяващи ритми, за да погълнат и вдъхновят всичко, което е черно и нечестиво.

Дебютният албум, озаглавен „Upon the Edge of Darkness“, е кулминацията на три черни фигури с шест изкривени ръце, които издават шест епични песни в черния етер на този свят…

Китари, бас, клавишни и оркестрация от Aaron Tuck. Неизвинително оскъдни мелодии, които тлеят и се издигат върху кипящи оркестрации със сдържаността на студена мъгла, падаща върху древни гробници.

Перкусии от Matt ‘Skitz’ Sanders. Истински австралийски метъл пионер на чистата бруталност, добре запознат с начините, по които плът и кост се срещат с кожа, дърво и метал. Удряйки по-силно от ковач върху димящите, напоени с кръв наковални на Ахерон.

Вокали и текстове от Gregor Pikl. Мрачни сенчести царства на мистицизъм и песнопения, призоваващи безплътни шепоти на забравени времена и древни пътища. Гмуркане в черната бездна на мечтите и събуждането на себе си, стоящ на ръба на митовете и потопен в сагите за трагедията, триумфа и честта.

 

 

Съдържание:
1.Ethereal
2.Infinite Resonance
3.Narrow Paths and Stoney Ground
4.Thought and Memory
5.The Voices from the Stream
6.Within the Smoke

 

Премиерният сингъл, „Thought and Memory“:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.