THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: TIMOR ET TREMOR : Realm of Ashes

Стрийм: TIMOR ET TREMOR : Realm of Ashes

След 6 години без ново издадание , германските мелодични блек метъли TIMOR ET TREMOR най-накрая се завръщат с нов дългосвирещ албум!
„Realm of Ashes“ е може би най-личният албум на групата досега, не само поради текстовете, но и поради факта, че целият творчески процес от последните няколко години е отразен във всяка една песен. Въпреки обновеното и последователно музикално развитие, всяка песен съдържа типичните стилистични елементи на звука на TIMOR ET TREMOR като мелодични китари, разнообразно писане на песни и непогрешима комбинация от чисти вокали и писъци.
С въвеждането на нови елементи, „Realm of Ashes“ стои самостоятелно и също така ясно се откроява от своите предшественици, докато групата използва и своя собствен непогрешим почерк и остава вярна на избрания път на „Chattic Black Metal“.
Известното Woodshed Studio предостави ясния и масивен микс, който албумът изисква, улавяйки всеки детайл и позволявайки потапящо вникване в света на TIMOR ET TREMOR. Всяка песен може да стои сама, но заедно те проправят пътя към „царството на пепелта“…
Очаква се студийното заглавие да бъде официално издадено на 28-ми октомври чрез лейбъла Trollzorn Records, като ще бъде налично в дигитален формат и на физически носител – диск и плоча.

Линк за поръчка: https://www.trollzorn.de

 

 

 

 

 

Съдържание:

1.Mirrors And Smoke 02:46
2.Voices from the Coffin 06:07
3.A Hundred Days of Rain 07:19
4.King of the Lost 08:04
5.Of Wolf and Sun 05:44
6.Catharsis 08:32
7.A Crown of Bones 06:36
8.Bearer of the Accursed Sands 09:07

 

 

Премиера на албума в YouTube:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.