BulgarianCroatianCzechEnglishFrenchGermanGreekItalianNorwegianPolishRomanianSwedishUkrainian
The Void Journal

www.thevoidjourrnal.com
𝔘𝔫𝔡𝔢𝔯𝔤𝔯𝔬𝔲𝔫𝔡 𝔎𝔳𝔩𝔱 𝔚𝔢𝔟𝔷𝔦𝔫𝔢
 Following the Dark Arts since 2017 

Kwade Droes : „Groeten Vanuit Gene Zijde“

Kwade Droes : „Groeten Vanuit Gene Zijde“
BG1 от 2

Заточили металните си остриета, нидерландците Kwade Droes за пореден път пристъпват с увереност към разкриването на своята мрачна и изпълнена с ужаси вселена.
Горяща като факла из непрогледните процепи на самия Ад, новата им творба носи със себе си тъмнична и обсебваща атмосфера – искрена , неподправена.

„Groeten Vanuit Gene Zijde“, новият им запис, включва в себе си пет сатанински хипнотични химна, изцяло посветени на хаоса и мрака, извиращ от най-ниските дълбини. Редом с обаятелния ритъм, който те вкарва в собствения ритуал на албума , приглушените вокали рязко навлизат в съзнанието, заобиколени от ембиънт звуци и реч, създавайки цели картини – неясни и халюциногенни видения. Зарибяващи и неземно бързи китарни сола се прокрадват , създавайки усещане за екстаз, а барабаните на места звучат така, сякаш самият Дявол свири на тях. Подобно на транс, музиката те пренася другаде.

Странен за мнозина, може би, албумът е едно интригуващо приключение. Абразивен, суров и психотичен – „Groeten Vanuit Gene Zijde“ ни въвежда в една пулсираща халюцинация, в която човек или ще се почувства леко некомфортно или ще изпита истински душевен оргазъм покрай целия мрак и красиви дълбинни мелодии. Сатананинска проповед, разходка сред някои от най-интересните кътчета на Ада. Не се колебайте да потънете в тъмнината и лудоста на Kwade Droes…по-сладки са от пълен догоре бокал с кръв на новородено.

 

 

 

Група: Kwade Droes
Албум: „Groeten Vanuit Gene Zijde“
Дата на издаване: 9.12.2022
Лейбъл: Ván Records
Линк за поръчка на дискове (плочи ще има през 2023-та) : https://bit.ly/3Y7hL2H

 

 

 

 

От днес заглавието може да бъде чуто във всички стрийминг платформи, включително и в Spotify:

 

 

BG1 от 2

Сподели статията :
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments