THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Kwade Droes : „Groeten Vanuit Gene Zijde“

Kwade Droes : „Groeten Vanuit Gene Zijde“
BG1 от 2

Заточили металните си остриета, нидерландците Kwade Droes за пореден път пристъпват с увереност към разкриването на своята мрачна и изпълнена с ужаси вселена.
Горяща като факла из непрогледните процепи на самия Ад, новата им творба носи със себе си тъмнична и обсебваща атмосфера – искрена , неподправена.

„Groeten Vanuit Gene Zijde“, новият им запис, включва в себе си пет сатанински хипнотични химна, изцяло посветени на хаоса и мрака, извиращ от най-ниските дълбини. Редом с обаятелния ритъм, който те вкарва в собствения ритуал на албума , приглушените вокали рязко навлизат в съзнанието, заобиколени от ембиънт звуци и реч, създавайки цели картини – неясни и халюциногенни видения. Зарибяващи и неземно бързи китарни сола се прокрадват , създавайки усещане за екстаз, а барабаните на места звучат така, сякаш самият Дявол свири на тях. Подобно на транс, музиката те пренася другаде.

Странен за мнозина, може би, албумът е едно интригуващо приключение. Абразивен, суров и психотичен – „Groeten Vanuit Gene Zijde“ ни въвежда в една пулсираща халюцинация, в която човек или ще се почувства леко некомфортно или ще изпита истински душевен оргазъм покрай целия мрак и красиви дълбинни мелодии. Сатананинска проповед, разходка сред някои от най-интересните кътчета на Ада. Не се колебайте да потънете в тъмнината и лудоста на Kwade Droes…по-сладки са от пълен догоре бокал с кръв на новородено.

 

 

 

Група: Kwade Droes
Албум: „Groeten Vanuit Gene Zijde“
Дата на издаване: 9.12.2022
Лейбъл: Ván Records
Линк за поръчка на дискове (плочи ще има през 2023-та) : https://bit.ly/3Y7hL2H

 

 

 

 

От днес заглавието може да бъде чуто във всички стрийминг платформи, включително и в Spotify:

 

 

BG1 от 2

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.