THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Vrangsinn се оттегля временно от Carpathian Forest

Vrangsinn се оттегля временно от Carpathian Forest

Басистът на норвежката блек метъл банда Carpathian Forest – Daniel Salte aka Vrangsinn , реши да си вземе почивка от дейностите с групата, главно поради проблеми с физическото и психическото си здраве. Пълното му изявление можете да прочетете по-долу.

 

Изявление от Vrangsinn:

„Скъпи приятели и любими врагове. След много мислене и консултации с моите любими колеги от групата, реших да си взема почивка от Carpathian Forest. Има много причини за това. Здравето ми беше доста лошо напоследък .От няколко години имам проблеми с ръцете и на моменти вече почти не мога да свиря на инструменти.

Напоследък също така имах много „интересни“ психични проблеми. Не само обичайните ви депресии, но и чуване на гласове, зрителни халюцинации и т.н.
Мисля, че може би е време да разбера за какво, по дяволите, става въпрос. Защото светът започва да изглежда меко казано странно.

Трето, но не последно. Имам криминални обвинения, с които трябва да се справя. Най-вероятно ще свърша в затвора за отглеждане на канабис. Това е нещо, за което абсолютно не съжалявам. Колкото и да решат да ме накажат, не съм направил нищо нередно. Съзнателно наруших закона и разбирам, че държавата е длъжна да ме накаже и аз съм съгласен с това. Въпреки това не съжалявам, не се срамувам и вярвам, че трябва да е задължение на всеки човек да наруши закон, когато законът е неморален.

Искам да благодаря на колегите си от групата, че ме разбираха и подкрепяха и винаги стояха зад гърба ми на 100%. Вие сте най-добрите. Обичам ви, по дяволите!
Също така трябва да подчертая, че няма да напусна групата. Просто няма да правя повече концерти на живо, докато не съм достатъчно физически и психически във форма, за да го направя. Ще продължа да работя с тях по нова музика в студиото, да допринасям с писането ѝ и така нататък.

И може би някой ден ще ме видите отново на сцената с групата. Странни неща се случиха в света, в който живеем. Предстоящите концерти в Германия този уикенд ще бъдат последният ви шанс да ме видите на живо с Carpathian Forest в близко бъдеще.

Междувременно ще се опитам да се видя с приятели, да получа професионална помощ, да работя с моя малък проект Vrangsinn And The Arsonists, да направя няколко клубни концерта като вокалист с тях, да запиша албум и каквото ме очаква зад ъгъла.

С най-добри пожелания,

VRANGSINN.“

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.