THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: Grymmstalt : Anthems of Mournful Despondency

Стрийм: Grymmstalt : Anthems of Mournful Despondency

Интернационалното блек метъл трио Grymmstalt, включващо в редиците си любими музиканти от ъндърграунд кръговете Pure Raw Underground Black Metal Plague и Valdivian Black Circle, издаде дебютнияс и дългосвирещ албум, „Anthems of Mournful Despondency“.
Студийното заглавие се разпространява чрез лейбъла Signal Rex, като може да бъде открито в дигитален формат и на физически носител- аудиокасета, диск и плоча.
Дискове вече могат да бъдат поръчани на следния адрес: https://bit.ly/3WxFyHl , а аудиокасетите и плочите ще се появят през март 2023-та година.

GRYMMSTALT включва в редиците си Wampyric Strigoi (WAMPYRIC RITES, DUNGEON STEEL, AURAE LUNAE и др.) и Lord Valtgryftåke (RÜNDGARD, Pyreficativm, Gryftigæn, 13th Temple, Mánþiel и др.). Двамата са водещи фигури и в проекта WINTERSTORM, но в GRYMMSTALT музикантите обследват своите по-средновековни нюанси и подобната на транс меланхолия , наподобяваща ерата на Burzum и неговия „Filosofem“ и дори по-конкретно, работата на Forgotten Woods, I Shalt Become и Wigrid.
Дебютният им „Athems of Mournful Despondency“ е съвсем точно озаглавен – съдържа пет дълги парчета , разпростиращи се върху 45 минути, удрящи с плътна суровост, която задълбава в бездната, към която несъмнено ще бъдете привлечени.

Lord Valtgryftåke обяснява:
„Емпирично погледнато, всеки от манифестите в този албум пресъздава стъпка по стъпка състоянията, в които една същност… съществото… е възможно да се преживее. Възможно е да се използва болката като средство за инициация към напълно различен параметър, далеч отвъд булото на земното нещастие, далеч отвъд простия факт на поглъщане на болката и тези пронизващи усещания и насочване на превъзходна конструкция на интелекта към различни вътрешни параметри на Храма. По този начин това музикално произведение по същество би съответствало на духовно нигредо.“

 

 

Съдържание:
1.Seelenangst 07:08
2.Wehmut 09:25
3.Nachsinnen 12:14
4.Nachgiebikeit 09:38
5.Schmerzan 06:25

 

 

Стрийм на заглавието в BandCamp:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.