THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: Nocturnal Departure : Clandestine Theurgy

Стрийм: Nocturnal Departure : Clandestine Theurgy

Канадската блек метъл банда Nocturnal Departure разкри за свободно слушане  предстоящия си трети дългосвирещ албум, „Clandestine Theurgy“.
Очаква се студийното заглавие да бъде официално издадено на 30-ти декември тази година чрез лейбъла Hells Headbangers Records, като ще бъде налично в дигитален формат и на физически носител – аудиокасета, плоча и диск.

 

Линк за поръчка:  https://bit.ly/3ET9XJ3

 

 

NOCTURNAL DEPARTURE се заражда от лунната тъмнина между Beltane и Lughnasadh през 2017 г. и се обединява в кампания на отхвърляне и отвращение към християнския свят и лицемерните норми на обществото.
NOCTURNAL DEPARTURE пренасочва психомахията на човешкото състояние чрез ритуали и окултизъм, фокусирайки я навън, докато луната събира и отразява светлината от слънцето, със сурово и просветляващо безразличие.
След издаването на дебютния им албум „Cathartic Black Rituals“ и последвалият „Worm Moon Offerings“ чрез култови лейбъли като Death Kvlt Productions и Les Fleurs du Mal, основателите Funeror (китара/вокали), Kryptys (барабани) и Illartha (бас) се присъединяват към новия китарист Necrogeist в мрачна оклузия с HELLS HEADBANGERS.
Първата атака на групата за лейбъла (и трета) като цяло, „Clandestine Theurgy“, включва този подсилен състав и разкрива най-фокусираното изявление на групата до момента.

Почти буквално група извън времето, NOCTURNAL DEPARTURE напомнят за мрачните дни на блек метъл ъндърграунда от 90-те години, особено за най-преданите му поддръжници в САЩ.
Докато някога е бил обект на подигравки от невежите, въпреки че включва някои от най-оригиналните и неортодоксални екстри, USBM е този, който се смее последен, тъй като идиомът се разви през десетилетията и все още звучи екстремно истински в най-мрачните сърца.
NOCTURNAL DEPARTURE капсулира това настроение и епоха в най-съвършената му, трогателна форма на Clandestine Theurgy. Включвайки великолепното зловещо произведение на изкуството на обложката, създадено от Abomination Hammer, заглавието му наистина е нещо като обединителен вик за такива сърца – „тези, които знаят, знаят“, както се казва в поговорката – и неговото сурово, отчаяно насилие извежда елементи на Judas Iscariot, Masochist, Black Funeral, Summon и Blood Storm, но безспорно със собствена индивидуалност. ТРАДИЦИОНЕН блек метъл.
Clandestine Theurgy е майсторски клас за връщане назад във времето.

 

„Ние сме безвъзмездно в този момент“, заявява групата, „споделяйки поглед върху това, върху което всички работихме толкова страстно като група през последните няколко години. Нашият сън приключи и ние се завърнахме с огнена ярост и вдъхновение! За нас е чест да работим с HELLS HEADBANGERS и за всичко, което този нечестив пакт ни дава. Подгответе се за Clandestine Theurgy под демоничните зимни луни.“

 

 

Съдържание:
1.Ceremonial Storm
2.Dark Spells of the Infernal Spirit
3.Clandestine Theurgy
4.Unhallowed Exhumation
5.Triumphator of Unearthly Realms
6.Fetid Manifestations of Wretched Imagery
7.Sacrificial Summon Under the Sign of Amdusias
8.Sabbat Ablaze
9.Flesh Torment

 

 

 

Премиера на албума в YouTube:

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.