THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: Høstsol : Länge Leve Döden

Стрийм: Høstsol : Länge Leve Döden

The Sinister Initiative, в конспирация с Avantgarde Music, с гордост представят дебютния албум на Høstsol – сравнително новият  проект на Cernunnus (Manes), Kalmos (ex-Barathrum), Rainer Tuominkanto (Ajattara) и Niklas Kvarforth (Shining).

‘Länge Leve Döden’, от шведски преведено като ‘Да живее Смъртта’, е блек метъл опус, замислен и записан от хора, които оформят звука на мрака от 90-те години насам, и можете да усетите това, редом с тяхната безусловна отдаденост, във всяка нота.
Групата състои от музиканти, идващи от Швеция, Норвегия и Финландия, като Høstsol е рожба на скандинавския и северняшкия блек метъл в най-добрия му вид.

Høstsol заявяват следното:
“ ‘Länge Leve Döden’ е нашето монументално честване на великия Господар на смъртта. Перфектно подредени пет песни, които са написани по време на ужасен, нездравословен процес в продължение на две години. Очаквайте блек метъла по начина, по който го чувствахме и звучеше в началото на деветдесетте, и се радвайте! „

Мастерирането на албума е поверено на легендарния Andy LaRocque (King Diamond).

Avantgarde Music ще издаде ‘Länge Leve Döden’ на диск, плоча и в дигитален формат официално на 13-ти януари, като предварителните поръчки вече са стартирани на следния адрес:  https://bit.ly/3WNcn3h .

 

 

Съдържание:
1. As seen through the eyes of the prophet
2. Det som en gång var (det kommer aldrig igen)
3. Länge leve den ansiktslöse mördaren
4. Din skördetid är nu kommen
5. Parallellt dubbelliv

 

 

Премиерата на албума в YouTube:

 

 

Последвайте групата:
https://www.instagram.com/hostsolofficial

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.