THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Детайли около предстоящия албум на VREDENSDAL

Детайли около предстоящия албум на VREDENSDAL

Американската блек метъл банда VREDENSDAL подписа договор с Soulseller Records и обяви детайли около предстоящия си четвърти дългосвирещ албум, „Sonic Devotion To Darkness“.
Можем да очакваме албума на 31-ви март, като предварителните поръчки ще бъдат стартирани скоро, заедно с представянето на първи сингъл от албума (оглеждайте се наоколо).
Обложката е творба на Marek Soszynski.

VREDENSDAL се заражда през 2018-та година по идея на The Goblin Reaper в Уисконсин – с намерението да промени типичните очаквани за онова, което може да представлява блек метъла, интегрирайки различни влияния в самостоятелна динамична сила, която да изкрещи и извади на показ цялото първично желание да се вглеждаме по-надълбоко в собствената си сянка.Означена от много фенове като „N.W.O.U.S.B.M.“ , музиката им представя стилове както познати, така и непознати, които изтъкават гоблен от почит към майсторите от миналото и изследват нови подходи към жанра, най-често под формата на траш и груув лудост. Феновете както на класическия, така и на съвременния блек метъл звук ще открият, че това изключително изпълнение си заслужава многократното слушане.

 

Бандата споделя с нас:
„Абсолютно изумени и горди сме да представим своя 4-ти албум „Sonic Devotion To Darkness“ в заговор с легендарния лейбъл Soulseller Records! Да подпишемс този лейбъл и да бъдем част от място, чиито групи през годините са ни вдъхновявали още от ранните ни дни, е огромна стъпка за нас и с този нов съюз нашата отровна сила ще се разпространи още повече и ще бъде по-смъртоносна и заразна от всякога.“

 

Съдържание:

1. Between Worlds (Intro)
2. The Chaos Rite
3. The Eye in the Well
4. Nightgrasp
5. Sonic Devotion to Darkness
6. Cyclical Despondancy
7. Svøpt I Blod
8. My Right to the Throne
9. Eyes Glowing Black

 

Състав:

Goblin Reaper – китари/вокали
Myrvandrer – бас
Lord Mortkin – барабани

 

Последвайте групата:

https://www.facebook.com/vredensdal666
https://www.instagram.com/vredensdalofficial

 

 

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.