THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: Diabolical Fullmoon : Unholy Pagan War

Стрийм: Diabolical Fullmoon : Unholy Pagan War

Полското блек метъл трио Diabolical Fullmoon издаде днес своя  втори дългосвирещ албум, „Unholy Pagan War“, който всъщност е под формата на репетиционен запис.
Студийното заглавие се разпространява  чрез лейбъла SIGNAL REX, като касетки в лимитиран тираж могат да бъдат открити на следния адрес: https://bit.ly/3RtGQ4U .
Diabolical Fullmoon, редом с Obscure Twilight, Spectral Knight, Frostblood, Regnat Infernum & Lunar Majesty принадлежат към пакта Southern Resistance.
Групата е създадена през 2020-та година в Краков, като нейни членове са вокалистът китарист, клавирист и барабанист Leszy (Wartödd, Czarci Topielec (live), ex-Pandemic, ex-Smog), тесктописецът Nott и китаристът Kuba Niżyński (Smog).
Може да се каже, че Diabolical Fullmoon са сред добре пазените тайни на настоящия полски ъндърграунд и от самото си зараждане търсят класическото звучене и дълбочината на отминалите славни дни на 90-те.

 

 

Съдържание:
1.Intro 00:48
2.Pagan Spirit 03:48
3.Walpurgis Nacht 04:03
4.In Wallachia Rehearsal Bonus Track 04:21
5.Night of Veles Rehearsal Bonus Track 04:10

 

 

 

Стрийм на заглавието в BandCamp:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.