THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Премиерен сингъл от предстоящия запис на Ossaert

Премиерен сингъл от предстоящия запис на Ossaert

Нидерландският блек метъл проект Ossaert разкри първи сингъл от предстоящия си EP запис, „Offerdier“.
Студийното заглавие ще бъде издадено на 7-ми април чрез лейбъла Argento Records, като за момента е предвидено единствено разпространението му в дигитален формат.
В записа P. изпълнява баса, китарите , вокалите и синтовете, докато на W.са поверени барабаните.
Обложката е творба на Reuben Sawyer.

Вечно процъфтяващият нидерландски ъндърграунд е постоянен двигател на евокации, преливащи от истински блек метъл плам. Име, синоним на такава енигматична привличаща сила, е самотното начинание на Zwolle, Ossaert.
След два дългосвирещи албума, плодовитият призрак се проявява отново с нотка на уникално профанно усещане, акт на необуздана духовна сила под знака на „Offerdier“.
По време на четири мрачни музикални творения, Ossaert пленява тъмната нощ на душата с прочистване чрез проникновен блек метъл, в който етерът е пленен от монолитни китарни рифове, пронизващи като ръждясали кинжали вътрешното Аз, поддържани от динамични пулсиращи барабани – органични, мощни и разнообразни.
Описаните черти разцъфтяват чрез добре балансирано звуково качество, придавайки потискаща същност на безразсъдните взривни пасажи, като същевременно правят място за съзерцателни, допълнителни атмосферни секции.
А в центъра на интензивния смут един екстатичен разказвач се оплаква от насладата от смъртта на самия себе си, радвайки се на немощните пътища на волята на боговете, освобождавайки душата от нейните вериги. Като акт на истинско богохулство, този виещ глас възхвалява истинското освобождение, тъй като то се постига изцяло чрез най-голямото унищожение. Връщане назад няма.

 

 

 

Съдържание:
1.De Lichtkrans en de Waan
2.Ritueel I
3.Ritueel II
4.Het Geschenk en het Bestaan

 

 

 

Чуйте сингъла „De Lichtkrans en de Waan“:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.