THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: TITHE : Inverse Rapture

Стрийм: TITHE : Inverse Rapture

Американската дет/дуум метъл банда TITHE разкри разкри за свободно слушане предстоящия си втори дългосвирещ албум, „Inverse Rapture“ .
Очаква се студийното заглавие да бъде издадено официално утре,  на 17-ти февруари,   чрез лейбъла Profound Lore Records.
TITHE е базирано в Портланд трио, което изгражда неортодоксална комбинация от дет метъл, блек метъл и грайнд, без да се отклонява твърде далеч от основите на агресивността и покварата.
Заформена през 2017 г. от вокалиста/китарист Matt Eiseman и барабаниста Kevin Swartz, групата прекарва първите си години в писане и издаване на едноименно EP, преди да намери басиста Alex Huddleston в края на 2018 г. Този състав продължава с издаването на дебютния дългосвирещ албум „Penance“ ” през май 2020 г., който въпреки предизвикателството да бъде пуснат в разгара на пандемията от COVID-19, бива доста добре приет.
Албумът изследва темите за психеделиците, психичните заболявания и човешкото състояние.

Вторият албум на TITHE “Inverse Rapture” еволюира върху темите на „Penance“ и се превръща в по-гневно, сурово и дисхармонично въплъщение.
Най-силно запалимия материал на триото досега, “Inverse Rapture” поддържа пламтящото темпо, с което TITHE са известни, с мрачни, принизителни пасажи, разпръснати навсякъде. Продуциран/миксиран от Fester, мастериран от Adam Gonsalves и включващ зловещото изкуство на Abomination Hammer на обложката, “Inverse Rapture” е пълна звукова изложба на хладнокръвна зверска енергия и мъка от началото до края.

 

 

Съдържание:
1. Anthropogenic Annihilation
2. Inverse Rapture
3. Demon
4. Parasite
5. Killing Tree
6. Luciferian Pathways Of The Forked Tongue
7. Pseudologia Fantastica

 

 

 

Премиера на албума в YouTube:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.