THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Atomwinter и касапницата „Sakrileg“

Atomwinter и касапницата „Sakrileg“
BG1 от 2

Германците Atomwinter се завръщат с гръм и трясък с новия си албум „Sakrileg“.
По традиция наострили звука си като бръснач и подпалили вокалите като с напалм, дет метълите от Гьотинген изригват с новата си творба без каквито и да е скрупули.
Ако ви се слуша истински дет метъл , излязъл като от самото ядро на Ада – това е албумът , който ще удовлетвори дори и най-малкия ви каприз.

 

След пет години затишие и с нов безкомпромисен вокалист (Florian Bauer), бандата се завръща по-силна отвсякога, затръшвайки вратата на застоялата енергия и отваряйки се за изцяло нови и още по-свирепи начинания отпреди.
Четиридесет минути взривоопасен старошколски дет метъл , в който не липсват тук-там съвсем фини дуум и блек метъл нюанси, са готови да разчленят всичко по пътя си.
Октровено агресивен от всяка гледна точка, „Sakrileg“ определено ще бъде усетен като една от онези чисти музикални творби, която те грабва изцяло и минава неусетно, оставяйки желанието за още.

 

Смилащ, изкривен и брутален, звукът на новата касапница на Atomwinter експериментира садистично с D-бийт и бластбийтовете, преследва яростно и посича безкомпромисно с всяко парче.
В албума не липсват и изненадващи по-експериментаторски моменти, като ядрото през цялото време остава непокътнато – старошколски дет метъл, обсебващ и жадуващ за разкъсана плът.
Слушайте на свой риск.

 

 

Албумът в Spotify:

 

Дискове и плочи можете да откриете чрез лейбъла Trollzorn Records на следния адрес: https://bit.ly/3lGLukq .

 

 

 

BG1 от 2

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.