THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: Nihtymne : The Will to Transgress

Стрийм: Nihtymne : The Will to Transgress

Самостоятелният аржентински блек метъл проект Nihtymne издаде новия си EP запис, „The Will to Transgress“.
Заглавието включва две кавър версии – едната на парчето „Cruzada pagana“ на Legión („Ocaso De La Luz“ 1998) , а другата на „Terribles Disciplinas“ на Cryfemal („Apoteosis Oculta“ 2007).
Освен тях, в края на албума ще можете да чуете и оригиналната песен на Nihtymne „Autorretrato“, посветена на поема от поета, писател, мистик и пионер в сатанизма и черната магия в Колумбия – Hector Escobar.

Музикантът споделя за авторското си парче:
„Съзнавайки, че думите ми ще попаднат и на много глухи уши и слепи очи, аз все пак ще се радвам да споделя съдържанието им с много хора, готови да видят, научат и разберат.
Основният акцент на сингъла е върху престъплението, разглеждано като най-светлото човешко деяние. Трансгресията като начин да се преобразиш, да свалиш старата си кожа, за да се издигнеш над себе си, да изпиташ силата си и да разбереш, че всичко велико идва от страданието.
Събудете волята си, като създавате трансгресивни обстоятелства, защото това, което не ви предизвиква, със сигурност не ви променя.“

 

 

 

Съдържание:
1.Cruzada Pagana (Legión cover) 06:53
2.Terribles Disciplinas (Cryfemal cover) 06:23
3.Autorretrato 04:43

 

 

 

Чуйте записа в BandCamp:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.