The Void Journal


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на българския и световен ъндърграунд 

• 𝔘𝔫𝔡𝔢𝔯𝔤𝔯𝔬𝔲𝔫𝔡 𝔎𝔳𝔩𝔱 𝔚𝔢𝔟𝔷𝔦𝔫𝔢 • 
 FOLLOWING THE DARK ARTS SINCE 2017

Нов сингъл от предстоящия дебют на HYL

Нов сингъл от предстоящия дебют на HYL

Интернационалната блек метъл банда HYL разкри втори сингъл от предстоящия си дебютен дългосвирещ албум, „Where Emptiness Is All“.
Студийното заглавие ще бъде издадено на 15-ти май чрез лейбъла Odium Records, като дискове вече могат да бъдат предварително поръчани на следния адрес: https://bit.ly/3CHrbIZ .

HYL е интернационална блек метъл банда с членове от Италия и Полша, стартирана от Rick Costantino  (Deathwork, Krigere Wolf, Schizo ). Той кани Shadow (Black Altar, Ofermod, Kriegsgott) да поеме вокалите, а зад барабаните застава Krzysztof Klingbein , познат от концертните изпълнения на Belphegor и Vader.

Музиката на бандата може да бъде описана като атмосферичен блек метъл, като определено би допаднала и на фенове на групи като The Ruins of Beverast, Vemod и Mgła.
Дебютът им представлява интроспективно странстване, като засяга отношението на човека към природата и самото преживяване от това да бъдеш човек. Всичко това е ясно изразено чрез текстовете на песните и обложката, създадени от съпругата на Rick – Claudia Sanzà – Elysivm artwork.
Dionysis Dimitrakos от Descent Studio (Атина) и Devo Andersson (ex -Marduk, Funeral Mist) от Endarker Studio са главните действащи лица що се отнася до продукцията на самото заглавие.

 

 

Съдържание:

1.Pvrification (intro)
2.Into the Unknown
3.And Everything Dies
4.Where Emptiness is All
5.Endless Illusions
6.Under Watching Sky

 

 

Премиерният сингъл, „Endless Illusions“:

Полезни връзки:

https://www.facebook.com/HYLband
www.odiumrex.com

Сподели статията :
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.