THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

IMPERIAL CRYSTALLINE ENTOMBMENT обединяват сили с Debemur Morti Productions

IMPERIAL CRYSTALLINE ENTOMBMENT обединяват сили с Debemur Morti Productions

Debemur Morti Productions обяви присъединяването на американската блек метъл банда IMPERIAL CRYSTALLINE ENTOMBMENT към своите редици.
След като навлиза в хибернация от 2004 г. насам, този слънчев цикъл е свидетел на пробуждането на извънизмерната блек метъл единица IMPERIAL CRYSTALLINE ENTOMBMENT.
Групата за първи път даде да се разбере за нейната безмилостна мразовита лудост чрез едноименното демо от 2003 г. и култовия дебютен дългосвирещ албум от 2004 г. , озаглавен „Apocalyptic End In White“.
Тази година замръзналият портал ще се отвори отново, за да избълва ново звуково опустошение.

Колективът разказва:
„IMPERIAL CRYSTALLINE ENTOMBMENT се излъчва от вътрешното пространство на присъщата празнота във всички измерения. Това е мрак отвъд всякакъв мрак, който е бил мрачната празна празнота преди създаването на пространството и това, което вие, смъртните, наричате Тъмна материя. Светлината и Тъмнината са само парадигми на човешкото разбиране, пораждащи мисли за Добро и Зло и тривиални конструкции на смъртните. Бялото е отсъствието на всякакви цветове и живот. ‘Тъмнината’ или мрачната бяла същност на I.C.E. е отсъствието на всяко творение и съществуване, каквито вие ги познавате. Нашата ‘тъмнина’ е безсъвестната върховна власт на Древния лорд Råvaskeith, който управлява с омраза, много по-абсолютна от всяко ‘Зло’, което хората могат да разберат. Това може да е объркващо за вас, но ще го разберете, когато виеличните бури нахлуят с вой, слънцето замръзне и бедствието започне…“

 

Неподражаемите I.C.E. ще пуснат дългоочаквания си втори дългосвирещ албум с опустошителна блек метъл мания чрез DMP, а освен това дебютният им албум ще бъде преиздаден на диск.

Групата заявява:
„Вярваме, че Debemur Morti Productions и техните последователи носят сърцето на I.C.E. в себе си. Дълбокото призвание от Единствения. Непрекъснатите напеви на Астралния вик на леда ни върна обратно, така че ще ви дарим с още трепетни военни песнопения. Вашето нихилистично стадо, обсебено от смъртта, ще ни помогне в разтварянето на архаичната завеса. Гледайте как извеждаме легионите на арктическите банши и разгръщаме леденото глобално унищожение!
От новия ни албум можете да очаквате остри и студени ледени остриета, които да опустошат душите ви. Инвазията започна, подгответе се за атаката на безкрайната злоба и конвулсивна ледена смърт! Всички ще загинат! Вратата е отворена и звездите са подредени в една линия. Няма надежда за цивилизацията, всички ще бъдат погребани под снега.“

 

 

Допълнителни детайли около предстоящото заглавие, ще научим на малко по-късен етап. Припомнете си дебютния дългосвирещ албум на бандата тук: 

Възникнала през 2003 г. след арктическото призоваване на древния астрален антибог „Råvaskieth“, IMPERIAL CRYSTALLINE ENTOMBMENT се проявява чрез хипотермичното обладаване на четири нежелани мъртви души. Тяхната идентичност угасва в момента, в който сърцата им биват изтръгнати от гърдите и хвърлени върху вихрещите се ветрове на ‘Светилище на кристалното блаженство’.

Водени от присъщата на вечната омраза воля да замразят всички Светове и да върнат Вселената и всички нейни измерения в първоначалната мрачна, пуста празнота на безцветната студена смърт, „IceSickKill“, „Blisserred“, „Bleak“ и „Mammoth“ дават клетва да не се спрат пред нищо, докато не постигнат тази замръзнала пустош.

Прословутият вече албум „Apocalyptic End In White“ бива сътворен през 2004 г. и пуснат върху нищо неподозиращите си жертви с изключително насилие като първата вълна на крионичната капсулация. След като години наред разпространяваха на Земята смазващо, безнадеждна смърт с помощта на своята върховна марка звуково опустошение, I.C.E. бяха призовани от инстинктивното притегляне на ‘Великата орбита Råvaskeith’ да върнат телата си в хибернационно състояние, докато енергиите им биват преместени на други далечни планети в рамките на четири алтернативни същности, които разпространяват студената бяла смърт по-нататък сред звездите.

Изминаха 20 години и повтарящите се виещи писъци на ‘астралните ледени инвокации’ от верните смъртни слуги долу успяват да отворят архаичния портал, като съживяват отново I.C.E.., за да властват над Земята и да започнат втората вълна на конвулсивното си ледено унищожение.

Събуждайки се в пещери от лед и сняг, I.C.E. се завръщат от бездната, през замръзналата пустота на космоса! Всички ще загинат! Децата ви ще продължат да бъдат отвличани и одирани под пронизващите виелични ветрове на Арктическата аврора, докато не пристигне огромната армия от зловещи ‘Ликантропски банши’!

 

 

Последвайте групата:
FACEBOOK |INSTAGRAM |BANDCAMP

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.