THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Детайли около предстоящия запис на Balmog

Детайли около предстоящия запис на Balmog

Испанската блек метъл банда Balmog представи кратък тийзър към предстоящия си EP запис.
Миниалбумът носи името „Covenants of Salt“ и ще бъде издаден на 1-ви май чрез лейбълите War Anthem Records (диск), BlackSeed Productions (плоча) и Pulverem Mortis (аудиокасета), като се състои само от едно самостоятелно продължително парче.

„Covenants of Salt“ не бива да се възприема съвсем като изцяло нова творба на Balmog, а по-скоро като продължение на EP-то от 2020 г., „Pillars of Salt“. Според думите на самите музиканти записът представлява втора част, която придава повече смисъл на първата.

 

Групата е използва много сходна продукция, като отново се обръща към Brais Barreiro за записите на барабани в B2V Studios и към Javier Félez за записа на останалите инструменти, смесването и продуцирането на новия материал. Мастерингът е извършен отново от Хайме Арелано.
Balmog напълно повтарят формулата, използвана в „Pillars of Salt“. По този начин продукцията, миксът и използваните ресурси са същите и при двата записа.

Дори общото времетраене е абсолютно същото: 18 минути и 23 секунди.

 

 

Вижте тийзъра към заглавието:

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.