THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Детайли около предстоящия албум на EAVE

Детайли около предстоящия албум на EAVE

Атмосферичната пост-блек метъл банда EAVE представи детайли около предстоящия си трети дългосвирещ албум,“Fervor“.
Студийното заглавие ще бъде издадено чрез лейбъла Bindrune Records на 28-ми юли, като предварителните поръчки ще бъдат стартирани съвсем скоро, заедно с първи сингъл от албума.

Много неща се случиха след издаването на албума „Phantoms Made Permanent“ на EAVE , който бе издаден чрез Bindrune Recordings през 2020-та година. Светът сякаш се преобърна с главата надолу, а в случая с този напредничав квартет промяната не винаги е нещо лошо.
След преместване на групата обратно в родния им щат Кънектикът и период на неуморни усилия EAVE се появява отново на повърхността с внушителна селекция от песни, в които групата демонстрира нов огнен подход към уникалния си атмосферен метъл.
Наситена с енергия и ярост сред пасажи от ефирни и сенчести мелодии, надлежно озаглавената творба „Fervor“ демонстрира атмосфера на неотложност, разочарование и устойчивост.
Включвайки елементи от безброй музикални жанрове и прилагайки широк тон на експерименталност в своя възвишен стил на блек метъл от Нова Англия, „Fervor“ бележи нов период на фокусиране за групата, тъй като потегля към нова територия, която музикантите вече усещат като изцяло своя.
Записан от групата в Кънектикът и презаписан, смесен и мастериран от Колин Марстън в Куинс, Ню Йорк, „Fervor“ хвърля зашеметяваща светлина върху красотата и мрака, които вечно съществуват в човечеството и връзката му с природния свят.

 

Съдържание:

1.Past Pulses
2.Chance is a Spectre
3.Mirroring
4. Stale Ash
5.Bending the Light
6.Shards
7. Into Perdition

 

Очаквайте скоро първи сингъл от албума!

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.