THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Нов албум от Taake през есента

Нов албум от Taake през есента

Култовият норвежки блек метъл проект Taake сподели , че работи усилено върху приключването на  новия си дългосвирещ албум.
Миналата година, след дълъг период на нестихващо вдъхновение, Hoest влезе в добре познатото Conclave studio във връзка със записите на заглавието, заедно с продуцента Bjørnar E. Nilsen.
В резултат на това вече са записани 20 нови песни, които тази есен ще можем да чуем под името „Et Hav av Avstand“ – осмият дългосвирещ албум на Taake.
Той ще бъде издаден чрез лейбълите Dark Essence Records и Svartekunst Produksjoner, като повече подробности ще бъдат споделени на малко по-късен етап.

 

 

Докато чакаме, припомнете си последния дългосвирещ албум на Taake, „Kong Vinter“ (2017):

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
1 Коментар
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Мирослав-Velzevul666
1 year 🔥

Това е новината!!!
Очаквам силен,свиреп,норвежки BLACK METAL!!!
Hoest е личност която за мнозина може и да е противоречива,но лично за мен е един от „пазителите“ на норвежкия Блек Метъл в своята чиста,първична и свирепа форма…
Може и да забраняват концерти на Taake,но не могат да ни забранят да ги следваме в горското скитане посред зимна замръзнала нощ…

Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.