THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Чуйте едноименния дебют на KRE^U

Чуйте едноименния дебют на KRE^U

Новосъздадената  италианска блек метъл банда KRE^U  издаде своя дебютен дългосвирещ албум, едноименният „KRE​^​U“.
Студийното заглавие се разпространява  самостоятелно от групата на A5 Hardcover Digibook CD, като варварите са подготвили и интересни специални издания , които можете да прегледате в профила им в BandCamp тук: https://bit.ly/3FZD138 .
Надигаща автентичния си зов от Сардиния и посветена изцяло на нейното сърце – културният и природен регион Барбаджа, от който членовете на групата произлизат, KRE^U не е просто поредната блек метъл група и идеята зад нея се разпрострира далеч отвъд музиката.

KRE^U се стремят към идентичността, културата и историята на Сардиния, нейните предци и тяхното наследство. Претворяват в музика събитията и трудния живот на древен род, който се е сблъсквал векове наред с жестоката природа на Барбаджа (Сардиния).
KRE^U поздравява всички разбойници и бандити, които са се сражавали, устоявали и умирали за своята индивидуалност и независимост по време на савойския период (1720-1861 г.) и посвещават този албум на тях, като споделят още: „Ние сме вашите наследници.Блек метъл / дарк стилът на KRE^U от старата школа е епичен, агресивен и богат на патос, с много бунтарски и военни внушения. А тенорните песнопения и текстове изцяло на древния сардински език обогатяват цялото звучене, създавайки уникална фонетика, експресивно гневна, изразителна и политонална, Духът на могъщите бандити на Сардиния оживява звука и музиката на KRE^U: приветствайте тяхното предизвикателно завръщане.“

 

 

Съдържание:
1.Dae Una Losa Ismentigada
2. Notturnu
3. Sa Morte ‘e Su Pastore
4. A Sos Antigos
5.Ebbia Su Sambene
6. A Palas Non Torred

 

 

Стрийм на заглавието в BandCamp:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.