THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Чуйте „Nova Nativitas Mundi“ , новият албум на Albionic Hermeticism

Чуйте „Nova Nativitas Mundi“ , новият албум на Albionic Hermeticism

Великобританският блек метъл проект Albionic Hermeticism издаде своя четвърти дългосвирещ албум, „Nova Nativitas Mundi“.
Студийното заглавие се издава като неизменна част от The Hermetic Order of Ytene – орденът, към който принадлежат още бандите Auld Ridge, Black Order of the Hyperborean Nephilim, Memento Mori, VSG и Warsash , като се разпространява самостоятелно под формата на аудиокасета и под флага на Dark Adversary Productions в лимитиран тираж дискове.

„Nova Nativitas Mundi“ е величествена, извисяваща се и диаболична блек метъл космическа опера в 3 действия.
В първо действие слушателят проследява пътешествието на кралския алхимик Мирдин, който е натоварен със свещената си мисия по един или друг начин да постави началото на формирането на нов галактически империум в името на краля.
Кралят отдавна гледа на далечните астрални тела като на средство за връзка с божествеността, а сега, след общуването с това, което възприема като Бог, вижда, че съдбата му е да достигне до тях и сам да се превърне в божествена фигура.
В първо действие Мирдин разработва своята нечестива формула, за да изстреля човека към звездите и да достигне до неутронната звезда, която кралят възприема като своя портал към божествеността.

Във второ действие слушателят следва Мирдин и екипажа му към звездите, където те достигат до неутронната звезда, за да открият, че тя не е такава. Екипажът е засмукан в червеева дупка и посрещнат не от божествеността, а от самия Сатана. Именно той е посетил краля в онази съдбовна нощ, Дяволска измама на принца на мрака, за да изкуши някога светите мъже в изграждането на нов Галактически империум, но не в името на божествен крал, а в името на тъмни и могъщи същности.

В трето действие слушателят проследява екипажа, който се подлага на тази беззаконна задача, като първо построява космически храм на Сатаната, където поклонението и жертвоприношението ще заменят живота на Земята с управлението на галактическото сатанинско поклонение и в крайна сметка с формирането на окончателния Галактически империум.

 

Линк за поръчка : https://darkadversary.bigcartel.com

 

 

Съдържание:
1.Prologue
2.Act I: The Devil in a Conical Flask
3.Act II: Nova Nativitas Mundi
4.Act III: Agios! The Cosmic Temple of Satan Reborn
5.Epiloque

 

 

Премиера на заглавието в YouTube:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.