THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

MINAS MORGUL представят сингъла „Nebelung“

MINAS MORGUL представят сингъла „Nebelung“

Германската блек метъл банда MINAS MORGUL разкри нов  сингъл от предстоящия си дългосвирещ албум, „Nebelung“.
Очаква се творбата да бъде издадена на 2-ри юни в дигитален формат и на физически носител чрез лейбъла Trollzorn Records, като ще бъде налична в дигитален формат и на физически носител – диск и плоча.

След четвърт век MINAS MORGUL достигат до сърцевината на своята артистична идентичност с осмия си опус. Последните двама останали членове-основатели Saule (китара) и Berserk (барабани) успяват да създадат изключително личен, интензивен и трогателен албум, който със своята отблъскваща студенина разкрива блек метъл душата на групата повече от всякога.
Творбата напомня повече за норвежките 90-те години, отколкото за немската блек метъл сцена, за чието основаване MINAS MORGUL помагат от 1997 г. насам.

„Nebelung“ включва и обновения състав на групата с новите членове Alboin (Eïs, Plutonyan), който отговаря за баса, клавирите, част от китарите и някои вокали, както и за продукцията под знака на Nightside Audio, и вокалистката Stef (ex-Jörmungand), която вече чухме като гост-изпълнителка в предишния албум „Heimkehr“.
И двамата се присъединяват към групата като пълноправни членове, така че MINAS MORGUL вече са готови като квартет да представят „Nebelung“ на сцената след четиригодишно прекъсване на концертите.
И не на последно място, Lestaya (главното действащо лице зад Ferndal) изпълни едно отдавнашно желание на групата и и подари изпълнение на виолончело за интрото на албума.

 

 

 

Съдържание:

1. Beginn
2. Nebelung
3. Trümmer
4. Ritual
5. Inter Stellas
6. Morast
7. Wolfskind
8. Aufbruch
9. Lethargie

 

 

 

 

Чуйте премиерния сингъл „Nebelung“ :

 

Полезни връзки:

https://www.trollzorn.de
https://www.facebook.com/trollzorn
https://www.instagram.com/trollzorn_records
https://www.facebook.com/MinasMorgul
https://www.instagram.com/minasmorgulofficial

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.