THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Чуйте „Centuries Beyond Knowledge Sealed In This Vault“, дебютът на DUSSK

Чуйте „Centuries Beyond Knowledge Sealed In This Vault“, дебютът на DUSSK

Новосъздаденият блек метъл проект DUSSK издаде дебютния си демо запис, „Centuries Beyond Knowledge Sealed In This Vault“.
Записът се разпространява чрез калифорнийския лейбъл Grime Stone Records, като зад него всъщност има история (надявам се сте се събудили с чувството си за хумор).

„Човек, преди няколко месеца един познат от Black Metal Dark Web ми изпрати тези файлове. Каза ми, че някаква блек метъл банда на име Dussk си е направила репетиционно пространство в една изоставена къща и все още няма вокали, но знаеш как е.
И така, тези пичове си си свирили, нали, и постоянно чували този шибан стон и стенание, като че ли някой е в мазето. Те слизат там, нали? И там има огромна, голяма задна дъбова врата, която изглежда като желязна! Да, наистина.
Стоновете и гадостите, всичко идва от другата страна на вратата, сякаш тя реагира на техните мелодии, говори за ядене на месо и гадости и моли да я пуснат от това хранилище или нещо подобно.
И така, като всички добри блек метъл крале, те занасят цялата си техника в мазето и поставят микрофона пред неназования гул зад вратата. Това е шибано, пич, предполагам, че съдебният лекар, който отговаря за останките им, е бил голям блек метъл маниак. Той е взел аудиото от телефоните им.Трябва да го провериш. Кралска работа.
Поради липсата на последователни веществени доказателства жертвите на това ужасяващо клане така и не са идентифицирани. Местонахождението на създанието зад вратата е неизвестно към този момент“

 

 

Съдържание:
1.Funeral Beneath the House 03:44
2.37th Fractal Attempt to Feed 02:53
3.Centuries Beyond Knowledge Sealed In This Vault 04:36
4.Please Release Me, I Will Not Eat You 02:51

 

 

Чуйте записа „Centuries Beyond Knowledge Sealed In This Vault“:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.