THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Mournful Congregation представят записа „The Exuviae Of Gods – Part II“

Mournful Congregation представят записа „The Exuviae Of Gods – Part II“

Австралийската фюнеръл дуум метъл банда Mournful Congregation излъчи премиерно предстоящата втора и последна глава от поредицата миниалбуми „The Exuviae Of Gods“.
„The Exuviae Of Gods – Part II“ включва отново две нечувани до момента нови парчета от бандата, заедно с презаписана нова версия на една от старите класики на бандата от демо ерата им през 90-те.

Миниалбумът отваря с парчето “Heads Bowed” , което няма как да не бъде разпознато от заклетите фенове на MOURNFUL CONGREGATION като част от демото „An Epic Dream Of Desire“ от 1995, и което сега бива пресътворено отново с помощта на години майсторство в още по-съвършена студийна работа. А след този поглед назад във времето, парчетата “The Forbidden Abysm” и “The Paling Crest” припомнят колко далеч вече е достигнала бандата, в същото време оставяйки до последно верни на своята оригинална цел и стил.

Барабаните са записани от Evan Mersky в Red Lantern Studios , като остатъка от албума е записан и смесен в австралийското Cave Studio от Damon Good, след което мастерирането е поверено на Brad Boatright от Audiosiege (Obituary, Sleep, Come To Grief). Подобно на предишния EP запис, обложката отново е творба на Karmazid (Daeva, Lamp Of Murmuur, Egregore), като олицетворява пренасянето на монадичното в диадичното, като по този начин усъвършенства естествения ред на първичните принципи.

Така завършва поредицата от поглъщащ мрак и екзалтация, озаглавена „The Exuviae Of Gods“.
Балсам за успокояване на неспокойния дух, докато светът очаква неизбежното зараждане на подготвяния от години шести албум на MOURNFUL CONGREGATION.

 

„The Exuviae Of Gods – Part II“ ще бъде официално издаден на 26-ти май чрез лейбъла 20 Buck Spin в дигитален формат и на физически носител – диск и 12″ винил. Дискове ще бъдат налични и чрез лейбъла Osmose Productions.

Линк за поръчка: https://bit.ly/3ZVvvNB

 

Съдържание:

1.Heads Bowed 12:25
2.The Forbidden Abysin 08:46
3.The Paling Crest 18:39

 

 

 

Официална премиера на записа в YouTube:

 

MOURNFUL CONGREGATION са:
Damon Good – вокали, китари
Justin Hartwig – китари
Ben Newsome – бас
Ben Petch – китари
Tim Call – барабани

 

 

 

Полезни връзки:

https://www.mournfulcongregation.com
https://www.facebook.com/mournfulcongregation
https://www.20buckspin.com
https://www.facebook.com/20buckspin
https://twitter.com/20buckspinlabel
https://www.instagram.com/20buckspinlabel

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.