THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Vokyl и Deadscape с общи концерти тази и другата седмица

Vokyl и Deadscape с общи концерти тази и другата седмица

Тази събота, 17 юни, и следващия петък, 23 юни, прогресив метълите VOKYL и мелодет секстетът DEADSCAPE ще се изявят заедно съответно в Троян (бар „Нюанси“) и София (Mixtape 5, B-Side). VOKYL се завръщат на сцената след период на студийна работа и ще представят на публиката разнообразен сетлист от двата си албума и нов материал. DEADSCAPE пък ще припомнят утвърдените вече парчета от дебютния си албум „Of The Deepest Shade“ (2022).

На първата дата участие ще вземе също death/doom metal бандата GODS OF ANCIENT, а софийският концерт ще бъде подкрепен от stoner/psychedelic квинтета MOTHER ELEPHANT.

 

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.