THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Първи сингъл от предстоящия албум на IMPERIAL CRYSTALLINE ENTOMBMENT

Първи сингъл от предстоящия албум на IMPERIAL CRYSTALLINE ENTOMBMENT

Деветнадесет години след последната си звукова касапница „Apocalyptic End In White“, американската блек метъл банда IMPERIAL CRYSTALLINE ENTOMBMENT се разбуди от хибернацията си с нов къс от смразяващо Изкуство. В „Ancient Glacial Resurgence“, който е взрив от пристрастяваща диващина, се използва максимален бараж от блъскащи рифове, симбиоза от хапещите блек метъл песни от първата вълна , суровата студенина от втората вълна и задвижването на трагичен дет метъл, всички те насочени към древния астрален антибог Råvaskieth.

 

Съдържание:

01. Into A Frigid Bleak Infinity
02. Eternal Subzero Torment
03. Cataclysmic Glaciation
04. Of Blizzards And Banshees
05. Ravaskeith’s Crystalline Return
06. Petrified Cadaverous Wastelands
07. Savage Blizzard Stabbings
08. Opening The Imperial Gates
09. Ancient Lords Of White Death
10. Born To Freeze

 

„Ancient Glacial Resurgence“ е смесен и мастериран в Nightsky Recording studios. Дизайнът на обложката е дело на Mike Hrubovcak (AURORA BOREALIS, PATHOLOGY, SINISTER).

Вокалистът IceSickKill описва предстоящия албум на колектива:
„След като години наред разпространявахме посланието за безнадеждното изчезване на Земята, ние почувствахме инстинктивния призив на Великия орбитален антибог Råvaskieth да върнем физическите си тела в състояние на хибернация в нашата скрита арктическа пещера, докато енергиите ни се изместват на други далечни планети и в рамките на четири алтернативни същности. Последните години не прекарахме в зимен сън като действие или същност, а по-скоро непрекъснато разпространявахме студената бяла смърт по-нататък сред звездите в нашите алтернативни форми на други далечни владения.

 

Повтарящият се вой на „астралния мразовит призив“ от верните смъртни слуги долу отвори архаичния портал и съживи I.C.E. с цел отново да властва над Земята, за да можем да започнем втората вълна на конвулсивно ледено унищожение. Ние бяхме съживени и се появихме отново. Нищо не се е променило, тъй като мъчителната болка от хватката на Единствения е неизменна и постоянна.

I.C.E. е вечно присъстваща същност във всички подсъзнателни омрази и вечно повтаряща се в студената мрачна смърт на реалността.

Няма прекъсване на връзката с едното или другото. Всички са свързани отвъд планините, отвъд пространството и отвъд всяко разбиране. Тези звукови вибрации бяха създадени под възторжената болка на хипотермичното обладаване, докато бяхме заразени с духовете на онези, които ни канализираха. Не можем да обясним връзката на тези две сили, защото докато сме под такова обладаване и подтикване, ние сме изгубени сред красивата мъка на подчовешката омраза и отвращение към тази непокорна експлозивна мъглявина, наречена живот, и I.C.E. ще бъде нейният КРАЙ.“

 

IMPERIAL CRYSTALLINE ENTOMBMENT сега представят „Into A Frigid Bleak Infinity“ – откриващото парче на новия си албум „Ancient Glacial Resurgence“ – като първи знак за предстоящата бяла смъртоносна буря: мрачни и мразовити рифове, взривяващи ритми и свирепи крясъци са обгърнати в сурова, но мощна продукция. Слушайте тук:

IceSickKill коментира:
„Това е първото заклинание от втората вълна на атаката на екстремния студ, която има за цел да покрие слабите същества и парализираните човешки души с безкрайни мъки. То не е написано, а извикано макар и с мъртвите пръсти на нашите тленни тела, проядени от ЕДИНСТВЕНИЯ…няма нито едно специално творение, нито едно специално създание, всичко е безполезно в очите на великата мрачна безкрайност. Безсилно и ледено, човечеството ще бъде преодоляно с вечно течащата енергия на великия Råvaskieth, който е дошъл преди всички и който ще сложи край на всичко. Завръщане към студа чрез IMPERIAL CRYSTALLINE ENTOMBMENT!“

 

„Ancient Glacial Resurgence“ ще бъде издаден чрез лейбъла Debemur Morti Productions на диск, винил, аудиокасета и в дигитален формат, като е придружен и от мърчандайз, а датата на издаване е 1-ви септември. Предварителните поръчки са възможни чрез магазините на лейбъла в ЕС, САЩ и Bandcamp. Ексклузивното винилово издание на DMP ще може да бъде закупено единствено от DMP : https://www.debemur-morti.com

 

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.