THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Servant представят новия си албум „Aetas Ascensus“

Servant представят новия си албум „Aetas Ascensus“

Германската блек метъл банда Servant издаде днес своя втори дългосвирещ албум, „Aetas Ascensus“.
Студийното заглавие се разпространява  чрез лейбъла MDD Records, като може да бъде поръчано на физически носител на следния адрес: http://mdd-records.de/servant .
Обложката е творба на Artem Grigoryev .

Servant се оказаха сред огромните изненади на 2021-ва година със своя дебют “ Blessed By The Light Of A Thousand Stars“ , а сега с новия си албум „Aetas Ascensus“ високите очаквания са готови да бъдат посрещнати подобаващо с девет нови химна, които извеждат Servant няколко стъпки напред в музикалното им развитие.

Много от новия материал изглежда яростен и див – бласт бийтове се съчетават с комплексни хармонични китари, които излизат на повърхността и се сливат с автентичните вокали, създавайки емоционално заредена атмосфера.
Мелодия и хармония са ключивите думи в тази впечатляваща блек метъл творба, като лирически заглавието подхваща теми от различни религиозни текстове, най-вече от „Гнозис“.
Албумът също така съдържа парчета за владетели, станали жертва на лудостта и които въпреки това успяват да изградят себе си и империите си отново.

„Aetas Ascensus“ е комплексен къс музика, който извира от различни малки детайли. Всеки, който е харесал дебютния албум на Servant, който бе повлиян от скандинавската блек метъл сцена, със сигурност ще хареса и неговия наследник, който е не по-малко величествен и симфоничен, но … доста по-брутален.

 

 

 

Съдържание:

1.Aetas Ascensus 05:39
2.Of Asceticism and Ecstasy 04:22
3.To Crown a Beast 04:06
4.Empire of Madness 04:41
5.Mater Hominis 08:29
6.A Spell to Dethrone 05:09
7.Prayer 03:41
8.Seven Sins to End the World 07:54
9.Licht 03:54

 

Премиера на заглавието в YouTube:

 

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.