THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Nidare представят записа „Naehe und Flackern“

Nidare представят записа „Naehe und Flackern“

Германската пост-блек метъл банда Nidare издаде новия си EP запис, „Naehe und Flackern“.
Миниалбумът се разпространява самостоятелно от групата в дигитален формат, като може да бъде открито и на физически носител – лимитиран тираж плочи, чрез лейбъла Through Love Records.
Запъст, смесването и мастерирането на музиката са извършени от Fabian в Sunsetter Recording Studio.
Обложката е творба на Fabian Schlinsog.

Творбата представлява колекция от три силни песни, които тематично се занимават с чувството на омраза. Текстовете рисуват ярка картина на омразата в различни аспекти: омразата към обществото, омразата, с която изпълнителите се сблъскват в живота си и омразата, която самите те носят навън. „Naehe und Flackern“ е EP, което отвежда слушателите на емоционално пътешествие, като същевременно е и дълбоко емоционално изследване.
Nidare успява да насочи мрака в своите текстове и музика. Записът е израз на болка, гняв и отчаяние, но и призив за саморефлексия и разбиране на сложната природа на човешките емоции.

При създаването на обложката нарочно е използван изкуствен интелект – гротескното изображение е точно онова „изкривено“ създание, което човек често представлява, когато изпитва чувството на омраза, за което става дума в сърцето на албума,  и обрисува нуждата от това „мразещият“ да обмисли вътрешния си свят и да преразгледа собствената си природа.

 

Линк за поръчка: https://bit.ly/3XNMfHc 

 

 

Съдържание:
1.Weil sie es sagen 06:50
2.Der Kreislauf 04:34
3.Aderlass 04:19

 

 

Чуйте „Naehe und Flackern“:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.