THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Премиерен сингъл от предстоящия албум на WAYFARER

Премиерен сингъл от предстоящия албум на WAYFARER

Американската атмосферична блек / фолк метъл банда Wayfarer разкри първи сингъл от предстоящия си пети дългосвирещ албум, „American Gothic“.
Очаква се студийното заглавие да бъде издадено на 27-ми октомври чрез лейбъла Century Media Records, като ще бъде налично в дигитален формат и на физически носител –  диск и плоча.
Продуцент на музиката и отговорен за нейното смесване е Arthur Rizk, като освен него, по звуковото инженерство работят още Aidan Elias и John Powers.
Обложката е творба на Aaron Horkey.

Линк за поръчка :https://wayfarer.lnk.to/AmericanGothicID

WAYFARER е блек метъл от американския запад. Представляваща кавалкада от ярост, меланхолия и натоварено с прах разказване на истории; групата черпи вличние от яростните и приключенски спектри на тежката музика, заедно със суровата американа на артистите от “Denver Sound”, които издълбават идентичността на техния дом.

В “American Gothic” групата представя своето най-триумфално и разширено усилие до момента, сигнализирайки за нова ера и създавайки нов пейзаж за американския западен блек метъл; изпепеляващ реквием на сребърен екран за мита за Запада.
Албум, който представя WAYFARER като артист без аналог в екстремната метъл сцена.
“American Gothic” вижда WAYFARER в техния най-прогресивен и триумфален, както и в техния най-замислен и кинематографичен вид. Дръзка, ритмична и натоварена с рифове, остроумната експедиция на групата през границите на блек и екстремния метъл е оцветена със смелостта и неподправеното излъчване на артисти като Sixteen Horsepower, величествените висини на ранните Opeth, Enslaved, Fields of the Nephilim и колаборациите между Ennio Morricone и Sergio Leone. Чрез осем мъчителни химна на високите равнини, албумът рисува трогателно изследване на герои и убийци, залязващото слънце в една романтична епоха и сянката, която то е хвърлило върху света, в който живеем днес.

 

 

Съдържание:
1.The Thousand Tombs of Western Promise
2.The Cattle Thief
3.Reaper on the Oilfields
4.To Enter My House Justified
5.A High Plains Eulogy
6.1934
7.Black Plumes Over God’s Country
8.False Constellation

 

 

Чуйте премиерния сингъл от албума, „False Constellation“:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.