THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

IMPERIAL CRYSTALLINE ENTOMBMENT представят албума „Ancient Glacial Resurgence“

IMPERIAL CRYSTALLINE ENTOMBMENT представят албума „Ancient Glacial Resurgence“

Деветнадесет години след последната си звукова касапница „Apocalyptic End In White“, американската блек метъл банда IMPERIAL CRYSTALLINE ENTOMBMENT се разбуди от хибернацията си с нов къс от смразяващо Изкуство. В „Ancient Glacial Resurgence“, който е взрив от пристрастяваща диващина, се използва максимален бараж от блъскащи рифове, симбиоза от хапещите блек метъл песни от първата вълна , суровата студенина от втората вълна и задвижването на трагичен дет метъл, всички те насочени към древния астрален антибог Råvaskieth.
Албумът е смесен и мастериран в Nightsky Recording studios.
Дизайнът на обложката е дело на Mike Hrubovcak (AURORA BOREALIS, PATHOLOGY, SINISTER).

 

Съдържание:

01. Into A Frigid Bleak Infinity
02. Eternal Subzero Torment
03. Cataclysmic Glaciation
04. Of Blizzards And Banshees
05. Ravaskeith’s Crystalline Return
06. Petrified Cadaverous Wastelands
07. Savage Blizzard Stabbings
08. Opening The Imperial Gates
09. Ancient Lords Of White Death
10. Born To Freeze

 

 

Чуйте албума „Ancient Glacial Resurgence“ по-долу:

 

Почитайки легендите от втората вълна на блек метъла в Норвегия, докато се впускат в свирепа територия на дет метъла, I.C.E. продължават да вървят по собствения си мрачен и премръзнал път, докато представят 10 песни на пристрастяваща и необуздана дивашка енергия.

 

Вокалистът IceSickKills разказва:
„Всяка година прекарваме времето си, пътувайки напред-назад между всеки от замръзналите полюси на тази земя. Нашите животи имат  една цел, но когато земните ни  наклонности и вродени желания ни накараха да се съберем заедно за тази музикална виелица от омраза и презрение, отделихме само кратък период от време от пътуванията си, за да се посветим на процеса на  записите ѝ. Случаен импулс и страст ни връхлитат от дълбокия студ и насочват ръцете и умовете ни да създават това, което идва отвътре. Процесът е същият както преди, но много по-силен. Нашите мисли бяха и винаги са – фокусирани върху режима на виелицата. Отново не можем да навлизаме в подробности за нашите специфични астрални инвокационни общности, защото вашите човешки умове просто не могат да схванат тези неща. Но това са нещата, които трябва да бъдат подготвени преди да бъдем завладени от хипотермично обладаване, за да можем да създадем силата да излеем подобно звуково творение. Знаехме, че този албум ще бъде масивен и ще пробие сърцата на смъртните, които го чуят. Ако тази музика звучи нечовешко, то е защото наистина е така. Само пускайки си тази творба, вие отваряте голямото око на Råvaskeith и му позволявате да надникне право във вас.“

 

 

 

„Ancient Glacial Resurgence“ ще бъде издаден чрез лейбъла Debemur Morti Productions на диск, винил, аудиокасета и в дигитален формат, като е придружен и от мърчандайз, а датата на издаване е 1-ви септември. Предварителните поръчки са възможни чрез магазините на лейбъла в ЕС, САЩ и Bandcamp. Ексклузивното винилово издание на DMP ще може да бъде закупено единствено от DMP : https://www.debemur-morti.com

 

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.