THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Първи сингъл от предстоящия албум на Mānbryne

Първи сингъл от предстоящия албум на Mānbryne

Полската блек метъл банда Mānbryne излъчва първи сингъл от предстоящия си втори дългосвирещ албум, „Interregnum: O próbie wiary i jarzmie zwątpienia“ (“Of the Test of Faith and the Burden of Doubt”).
Студийното заглавие ще бъде издадено тази есен чрез лейбълите Malignant Voices (дискове и мърч) и Terratur Possessions (аудиокасети, плочи и мърч), като допълнителни детайли ще бъдат разкрити съвсем скоро.
Музиката е смесена от Marcin Rybicki.
Мастерирането е поверено на Satanic Audio.
Обложката на сингъла е творба на  FotoPixey – Justyna Kamińska.

 

 

Последвайте премиерата на сингъла “Piach i niepamięć” („Sand and Oblivion“)  по-долу:

 

Mānbryne за песента:

„Отпиваме отрова от подлите устни. Толкова изгарящо е, но и сладко като мед. Това е вкус на скрити амбиции и мирис на срамни мечти. Танцът на потиснатите мисли върху гроба на добродетелите. Човекът умря тук… или беше Бог? Празен трон, покрит с прах от плитки думи и разбити души. Дъждът от небесни дарове не може да измие тази вина. Върху руините на единството. На ръба на лудостта. Сянката изтича през конфликти и раздори. На руините на единството. Подигравателна ненаситност. Какво друго трябва да убием вътре? Пясък се разлива от спукания пясъчен часовник през скръстени във величие ръце! И кръвта се смесва със счупеното стъкло! На дъното, в забравата! Тази последна изповед… всеки грях реже като камшик. Не е шепнеща скръб, а високомерен рев от бездната. Никой няма да знае къде е  загинал човека. Никой не помни къде е загинал Бог. Не светът ще изгори, а искрата на илюзорната надежда, че Господ ще претендира за този празен трон с величие. До колене в гроба – тук замлъква рева на високомерието. Това ли е краят, за който се молехме в мечтите си?“

 

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.