THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Чуйте „Hermits Amidst the Marvels of Darkness“, новият албум на Mystical Fullmoon

Чуйте „Hermits Amidst the Marvels of Darkness“, новият албум на Mystical Fullmoon

Италианската блек метъл банда Mystical Fullmoon издаде своя дългоочакван трети дългосвирещ албум, „Hermits Amidst the Marvels of Darkness“!
Студийното заглавие се разпространява чрез лейбъла Zazen Sounds, като може да бъде открито както в дигитален формат , така и на физически носител (дискове) на следния имейл адрес: [email protected].

От създаването си през 1994 г. до момента, Mystical Fullmoon е същност, която претърпява множество превъплъщения, дремеща в изолация за дълги периоди от време и неочаквано изплувайки отново, всеки път пораждайки различна порода тъмнина.
Техният звуков подпис е коагулация на блек метъл, класически влияния и проникващо експериментално напрежение, всичко това обвито в грандиозна визия за езотерични и окултни изследвания.

„Hermits Amidst the Marvels of Darkness“ е като цикъл, който нараства и намалява, поток от шепотите на древните ни предшественици, произнесен в тъмното. Интуицията идва в символи, осемте следи се появяват като осемте станции на едно изначално пътуване, където краят е началото, където вдъхновението се превръща в гадаене, а кръговратната природа на времето примамва ново усещане за трансцендентност. Фенер се подава през дебрите на неостаряващата съдба!

 

Съдържание:
1.A hidden alphabet 06:44
2.Spectrum of transfiguration 08:43
3.A covenant withstanding the dissolution of countless autumns 01:14
4.Like roots from the void 06:21
5.A benighted dreamquest 05:17
6.Quintessence Naught 07:24
7.Denizen from yonder 03:35
8.The black sun within the heart of the mountain 09:30

 

 

 

Чуйте „Hermits Amidst the Marvels of Darkness“ по-долу:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.