THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Първи сингъл от предстоящия дебют на Herzog

Първи сингъл от предстоящия дебют на Herzog

Белгийската блек метъл банда Herzog представи първи сингъл от предстоящия си ударен дебют, „Furnace“.
Студийното заглавие ще бъде издадено на 24-ти ноември чрез лейбъла Amor Fati Productions, като освен в дигитален формат, ще може да бъде открито и на физически носител – дискове и плочи.

Herzog е нова блек метъл единица от Белгия, сформирана от Asgeir Amort преди няколко години, но така и не започва дейност през годините. Музиката им е дестилирана версия на тяхното черно изкуство, работеща с форми, които не би трябвало да вървят ръка за ръка заедно, но въпреки това те го правят чрез майсторство, струващо хиляди поклонници.

Взет под крилото на продуцента Déhà и акомпаниран от барабаниста Hochofen, Herzog предлага уникална бленда блек метъл. “Сложен, но трансцендентен” може би описва добре замисъла за блек метъла, кокто Asgeir Amort иска да пресъздаде със своето мрачно изкуство: безупречни рифове, обладано барабанене и неземни писъци, които ще ви отведат на мрачно пътешествие през ума на създателя.

Макар и блек метълът да е основното оръжие на групата, Herzog понякога не се свени от най-мрачния дет метъл или дори те притиска в ъгъла, за да накара всичките ти вътрешни емоции да експлодират. Дебютен албум, който разбива много ветерани: това е Furnace.

 

 

 

 

Съдържание:
1. Loss of Utopia
2. Acheminement
3. Melted Tesseract
4. Oath of Weakness
5. The Craftsmen
6. All Rites
7. Oath of I
8. Oath of Us

 

 

Чуйте сингъла “Melted Tesseract” по-долу:

www.amor-fati-productions.de
www.amorfatiproductions.bandcamp.com

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.