THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Чуйте „Stuma“, дебютният албум на AZIMUT

Чуйте „Stuma“, дебютният албум на AZIMUT

Украинската блек/слъдж/пост-метъл банда Azimut издаде своя дебютен дългосвирещ албум, „Stuma“.
Студийното заглавие се разпространява чрез лейбъла Robustfellow, като поръчки на физически носители са възможни на следня адрес: https://bit.ly/3R6xuxQ.
Звуковото инженерство, смесването и мастерирането на музиката в албума са поверени на
llarion Ivanenko.
Обложката е съвместна творба на Petro Krul и Design Yurii Dubrovskii.

С времетраене от 45 минути, този албум е звуков гоблен, изтъкан от нишките на пост-метъл, слъдж и блек метъл, доставящ изживяване, което се противопоставя на конвенциите и издига сетивата.

Чрез платното от звук и щрихите на визуалното изкуство, Azimut и тяхната музика ни напомнят, че дори в най-мрачните времена креативността и единството могат да блестят ярко.

Всяка песен е глава от тази музикална сага, водеща слушателите през лабиринт от емоции и интроспекция. От заглавната песен „Stuma“ до натрапчивото ехо на „Nema“, албумът капсулира същността на творческата мощ и артистичната дълбочина на Azimut.

„Stuma“ не е просто албум – това е трансформиращо пътешествие. Темите за промяната, упадъка и приемането на реалността са сложно вплетени във всяка нота, резонираща със собствените преживявания и емоции на слушателя. Уникалната комбинация от влияния на Azimut, вариращи от меланхоличното до агресивното, осигурява завладяващо изживяване, което оставя незаличима следа.

 

 

Съдържание:
1.Stuma
2.Obriad
3.Chtonic Call
4.Ostrak
5.Nema

 

 

Чуйте  „Stuma“ по-долу:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.