THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Чуйте „Unter Bronzenen Kronen“, новият албум на Waldgeflüster

Чуйте „Unter Bronzenen Kronen“, новият албум на Waldgeflüster

Германската блек метъл банда Waldgeflüster разкри за свободно слушане предстоящия си запис  „Unter Bronzenen Kronen“.
Очаква се студийното заглавие да бъде официално издадено на 29-ти септември чрез лейбъла AOP Records, като може да бъде открито в дигитален формат и на физически носител – диск и 12″ винил (https://bit.ly/3Y8e79j).
Музиката в албума е записана в няколко локации през пролетта – китарите са записани в Schattenschmiede Studios, барабаните са записани от Lukas Danninger в Mischbatterie, а вокалите са записани от Markus Stock в неговото Studio E.
Смесването и мастерирането са поверени на Markus Stock.
Песента “The Pit” е написана от Austin Lunn (Panopticon), а “Black Flies” – от Ben Howard.
Във второто парче, също така, можем да чуем челото на Nostarion.
Обложката е дело на Oliver König, като фотографиите са дело на Markus Stock.

През 2021 г. Waldgeflüster се присъединиха към семейството на лейбъла AOP Records, който и към днешна дата се грижи за бъдещите начинания на групата. През съащ същата година бива издаден и техния 6-ти пълнометражен запис, наречен „Dahoam“, който се класира под #49 в официалните немски класации за албуми.

„Dahoam“ е последван от новото заглавие „Unter bronzenen Kronen“ , което групата възприема като есенен миниалбум. Колекцията от 4 есенни песни, включително 2 кавъра, показва, че Waldgeflüster допълнително усъвършенстват звука си, за да въвлекат слушателя все по-дълбоко в своя свят на меланхолия.

Групата споделя:
„Развълнувани сме да разкрием най-новото си начинание – прочувствена компилация от песни, които да придружават прегръдката на есента. Тази колекция, макар и да не е пълнометражен албум, се опитва да улови същността на сезона, когато листата се превръщат в блестящи нюанси на бронз, злато и червено. Звуково отражение на горчиво-сладката меланхолия, която прониква в костите и сърцата ни през това време.

Преосмислихме три съществуващи песни – една наша собствена и два шедьовъра от необикновени артисти – и ги погледнахме от различен ъгъл, хвърляйки нова светлина върху присъщата им красота. Освен това има нова композиция, задълбочаваща се в осъзнаването, че нашите собствени въпроси, недостатъци и енигматични несигурности безкрайно се връщат към нас, оставяйки вечен отпечатък в сърцата ни.

Каним ви да тръгнете заедно с нас през мрака на нашите вечни гори. За да намерите утеха и почивка, отпуснете уморените си глави под величествените бронзови корони, които украсяват тези дървета.“

 

 

Съдържание:
1.Unter Bronzenen Kronen
2.The Pit
3.Herbst befiel das Land MMXXIII
4.Black Flies

 

 

 

Чуйте „Unter Bronzenen Kronen“ по-долу:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.