THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стартира рубриката VOID DISCIPLES

Стартира рубриката VOID DISCIPLES
BG1 от 2

VOID DISCIPLES е рубриката, в която всеки един от вас оттук нататък ще може да разкаже за албумите, които е чул и са го впечатлили. Не става дума за структирирани ревюта на албуми, нито за някакви специфични оценки на заглавия – в тази рубрика давам изцяло място на сърцето ви и любовта ви към музиката да се разгърнат пред аудиторията на The Void в свободна форма.

 

Не мога да гарантирам, че целият свят ще прочете онова, което ще напишете, но разказът за любимия ви албум със сигурност ще достигне до онези  няколко хиляди посетителя на THE VOID, които отварят сайта всеки месец от почти всяка точка на планетата. И най-вече… до едни от най-запалените блек метъл фенове и почитатели на мрачния и обсебващ звук у нас и по света.

 

Няма никакви изисквания за участие в рубриката, освен да изпращате грамотно и завладяващо написани ОРИГИНАЛНИ текстове от поне 2000 символа (тук можете да си правите проверка на символите: https://bit.ly/3tmD0T2) и да става дума за музика от блек метъл жанра (всички поджанрове също са добре дошли) или за други необикновени заглавия, които пасват на концепцията на сайта.

 

Ако трябва да ви дам една насока, тя би била ДА БЪДЕТЕ ИЗЦЯЛО СЕБЕ СИ и да използвате своята енергия и мисли в текстовете си. За мен индивидуализмът и автентичността са огромна ценност и ще се радвам да ми изпращате имейли, в които говорите изцяло автентично за музиката, която гори във вас.

 

Как да станете част от VOID DISCIPLES?
Съвсем простичко е. Разкажете за любимия си албум в имейл до [email protected]  , като впишете неговото заглавие в  „относно“. В самия имейл споделете освен разказа си за него, още двете си имена (и прякор, ако искате в сайта да се показва псевдоним, а не истинското ви име), по желание можете да напишете и откъде сте, както и да оставите линк към социални мрежи.

 

 

„Our original nature is…void, omnipresent, silent, pure; it is glorious and mysterious peaceful joy – and that is all. Enter deeply into it by awakening yourself.“

 

 

 

 

 

BG1 от 2

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.