THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Чуйте „All the Pleasures of Heaven“, новият и последен албум на Revenant Marquis

Чуйте „All the Pleasures of Heaven“, новият и последен албум на Revenant Marquis

Великобританският самостоятелен блек метъл проект Revenant Marquis изненадващо разкри новия си и последен дългосвирещ албум, „All the Pleasures of Heaven“.
Студийното заглавие се разпространява чрез лейбъла Death Prayer Records, като е налично в дигитален формат и на физически носител – 12″ винил и аудиокасета.

Произхождайки от влажните и най-дълбоки кътчета на Черния кръг на Пембрукшър, облеченото в тъмна роба същество S. ни представя последния ритуал на Revenant Marquis, преди да се върне в сенките. Мрачно, тъжно и задушаващо звучащо предложение, „All The Pleasures Of Heaven“ идва след предшественика си от 2022 г. „Milk Teeth“ и доставя онази гъста задушаваща атмосфера, която поглъща и те завлича да риташ и крещиш в гроба.

Със задълженията на бас и барабан, изпълнявани от О. от могъщия OBSKURITATEM,
„All The Pleasures Of Heaven“ се гмурка по нов начин в повече от мъчителните звуци, които S. майсторски наложи като традиция в първото си появяване през 2018 г.

Състоящ се от 7 проповеди, S. успява да запази в записа онази омразна ярост, уловена в предишни издания. Истинският дисонанс и плътните клаустрофобични рифове създават атмосфера, която ще ви накара да търсите с длани последната искрица светлина, докато този последен пирон в ковчега ви запечатва съдбата ви.

 

 

Съдържание:
1.Linnet Through the Marshes 06:48
2.All the Pleasures of Heaven 05:56
3.Ankles Cadaverous 05:50
4.Black Metal 07:18
5.Luck & Evil 04:33
6.To the People of This Hamlet 03:48
7.Bliss 03:17

 

 

Чуйте „All the Pleasures of Heaven“ по-долу:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.