THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Първи сингъл от предстоящия албум на Nornír

Първи сингъл от предстоящия албум на Nornír

Германската блек метъл банда Nornír разкри първи сингъл от предстоящия си втори дългосвирещ албум, „Skuld“.
Очаква се студийното заглавие да бъде издадено на 1-ви декември чрез лейбъла Northern Silence Productions, като вече може да бъде открито на физически носител – няколко разновидности дискове и плочи в лимитиран тираж. Разгледайте наличностите на следния адрес: https://bit.ly/3Q8BM77.
Освен музикантите от постоянни състав на групата, в албума участва Sophie „Woodland Witch“ Smith с допълнителни вокали в парчето „Galdr“.
Смесването и мастерирането на музиката са поверени на Thorsten Baus.
Обложката и дизайнът са творба на Lethian ART.

„Skuld“ е дългоочакваният втори дългосвирещ албум на групата и кулминацията на трилогията за “The Three Nornes”.

Албумът продължава традицията на „Verdandi“ с класически, суров, но мелодичен норвежки блек метъл, осеян с редки норвежки фолклорни части, като този път бандата дори изпълнява кавър на „Helvegen“ на Wardruna по начин, сякаш парчето принадлежи точно към този албум.

„Skuld“ бележи третата и последна глава от трилогията на Nornír “The Three Nornes” от норвежката митология, където „Skuld“ обозначава бъдещето или това, което ще бъде. По този начин основната тема на албума е изчезването на целия живот, описано от различни гледни точки в различните песни, което в крайна сметка кулминира в предстоящото падение на този свят.

По време на деветгодишното си съществуване групата се превърна в една от водещите ъндърграунд блек метъл сили в Германия и новият им албум демонстрира растежа в писането на песни и музикалното майсторство, което Nornír успява да натрупа по време на безбройните си поразителни изпълнения на живо през последните години.

 

 

 

 

Съдържание:
1.Vígr
2.Krigsrop
3.Hel´s Postulate
4.Dedicated to the Night
5.Helvegen (Wardruna Cover)
6.Galdr
7.Høst, Du Ville Kraft
8.Pest
9.Ere the World Falls
10.Valr

 

 

Чуйте сингъла „Dedicated to the Night“ по-долу:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.