THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Съкровищница, част I

Съкровищница, част I

 

 

Дълго мислих с какво да ви зарадвам по случай настъпването на любимата есен и предстоящия петък 13-ти и бързо стигнах да идеята, че хубавата музика на физически носител е едно от най-ценните неща за всеки музикален фен, включително и за мен самата.

Демото „Юнак и Слънце“ на Полуврак е сред значимите албуми за българската блек метъл сцена , а касетката от снимката е една от общо 150 ръчно номерирани броя и едва ли някога ще бъде преиздавана. Съкровище в истинския смисъл на думата.

 

В случай, че искате копието от снимката да е ваше, изпратете имейл до [email protected].
В „относно“ напишете СЪКРОВИЩНИЦА, за да се знае за какво е имейла, а в самия текст напишете две имена, населено място и имейл за връзка.

Ще се зачитат имейлите  до 06:06 на 13.10.2023.

Във фаталния петък, точно в 13:13ч. ще изтегля едно име и ще го обявя в допълнение към тази статия, както и на история в Instagram и Facebook, като късметлията ще бъде уведомен  лично по имейл и ще получи касетката до няколко дни на посочен от него адрес.

 

 

За Съкровищница:
„Съкровищница“ е новата рубрика на The Void, в която понякога ще подарявам на един (или повече) от вас копия от личната си колекция или такива специално закупени за целта, както и  такива, предоставени ми от лейбъли и групи. Първоначално смятах да е еднократен подарък в чест на есента , но впоследствие се влюбих в идеята всичко това да се превърне в традиция, затова и ще се случва на периоди.

В случай, че някое дистро, лейбъл или група желае да се включи  и да предостави свои носители – добре сте дошли, но имам едно условие – хората тук не играят посредствената игра „харесай, сподели и тагни“ и повечето от тях дори не разполагат със социални мрежи, следователно и подобни тъпотии няма да се случат на моя територия.
Това място е култово от самото си създаване и такова ще остане. Ще се радвам да намеря нов дом на някое хубаво заглавие – пишете на [email protected], ако имате предложения.

 


Честит петък 13-ти!!!
От общо 67 желаещи, „Юнак и Слънце“ на Полуврак си избра Атанас Велев от гр. Пазарджик!
Вече е уведомен по имейл и скоро ще получи съкровището си.

 

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.