THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Чуйте „White Hart!“, новият албум на SLIDHR

Чуйте „White Hart!“, новият албум на SLIDHR

Завръщайки се с пълна сила след опустошителния „The Futile Fires Of Man“ от 2018-та година, композиторът J. Deegan разкрива своята трета блек метъл творба. Пълният стрийм на предстоящия албум на SLIDHR – „White Hart!“, заедно с неговите осем химна, приветстващи звяра в човека, можете да чуете по-долу:

 

J. Deegan споделя:
„Често чуваме аргумента: „ако не е сатанинско, не е блек метъл“. Това е напълно разбираемо, разбира се. Въпреки това, самопровъзгласилите се елитни сатанински пазители на вратата са доказали, че всичко това са малко повече от глупости за технократичната държава. Какво общо има това със SLIDHR? Е, SLIDHR никога не е била „сатанинска“ група, това е извънземна идеология за европееца. По-скоро ние прегръщаме истинския дух на противника. Духът на свободата и бунта. „The Temple“ Armoury“ се занимава с духовната сила и вътрешните оръжия за защита срещу често задушаваща бомбардировка от атаки срещу свободата. „White Hart!“ като символичното убиване на самия ни дух. „Sacred Defiance“ държи на концепцията за истинския личен бунт като необходимост в духовната война, в която се намираме. „Trench Offering“ е ода за безбройните жертви на ритуални жертвоприношения под прикритието на войната. „What the Gauntlet Bestows“ презрително отбягва трохите, които ни се дават от масата на тираните. „The Bloodied Tongue“ беше вдъхновена от идеята, че всяко действие има равна на него реакция, по-специално картина от Бхагавад Гита, която наистина ме порази като дете. „Wall Of The Reptile“ беше вдъхновена от видение, което имах по време на медитация на извисяваща се каменна маса, издигаща се от Земята и отделяща същността на духа от тялото. „Hate’s Noose Tightens“ едновременно възхвалява и оплаква силите на омраза и гняв, които са необходими, за да вдъхновят и подхранят съпротивата срещу поробването. Музикално това е може би най-директният и агресивен албум. Искахме да създадем звуков огън, честен и брутален запис.“

 

 

Всички детайли около заглавието можете да си припомните ТУК.

 

„White Hart!“ ще бъде издаден на диск, плоча и в дигитален формат на 13-ти октомври чрез лейбъла Debemur Morti Productions. Предварителните поръчки са възможни в  официалния сайт на лейбъла: https://www.debemur-morti.com , както и в BandCamp.

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.