THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

PESTILENGTH обединиха сили с лейбъла Debemur Morti Productions

PESTILENGTH обединиха сили с лейбъла Debemur Morti Productions

„Ние, водени от ритуали на смъртта и небитието, се поддаваме.“

 

Разпространяващи Евангелието на смъртта от 2018 г., PESTILENGTH от Basque Country са една от най-уникалните и най-добре пазени тайни на ъндърграунда. Debemur Morti Productions с гордост се присъединиха към PESTILENGTH, за да отприщят предстоящите прояви на „разяждащия дет метъл“ на дуото.

Мултиинструменталистът и вокалист M. коментира:
„Изкуството на PESTILENGTH е какофонично и халюцинаторно пътуване на живите мъртви. Текстурите и честотите играят важна роля в придаването на форма на диалекта на измъчените същества. Обезкървете се, оставете разтопената тефра да облъчи съдовете ви, задавете се в пълно удоволствие, гледайки бруталните империи, възхищавайте се на Basom и неговата порода, за да предвидите сега отломките на това, което предстои. Предишни прояви като „Eilatik“ и „Basom Gryphos“ са само спящите етапи на предстоящия катаклизъм. Тръпнете в очакване!“

Като демонстрация на своето разрушително изкуство, PESTILENGTH сега разкриват самостоятелна нова песен. „Suhbem Legm“ плъзга серпентина в авангарден хорър от необвързани перкусии, гаротирани вокали и петна от ожулена мелодия. Изкривена мини-епична епопея на цялостно композиран, плашещо уникален разяждащ дет метъл:

Смесването на музиката в парчето е извършена от  Eclectic Studios, като мастериането е поверено на  The Empty Hall Studio. Обложката е творба на  Unholy Designs Art.

 

М. разказва:
„„Suhbem Legm“ е деформирано последно същество върху студена почва. То експлодира, бушува огън, разрязва крайници, дематериализира всичко, докато не остане нищо. Подозрителна тишина съществува, за да знаеш, че няма такъв атом надежда. Животът е просто сцена. Затова нашият предстоящ дългосвирещ албум ще разяде лицето ви, очните кухини, ръцете, косата и всичко останало. Антиматерията е тук!“

Следвайте PESTILENGTH във Facebook, Instagram и Bandcamp.

Допълнителна информация за предстоящия трети албум на групата ще бъде разкрита скоро.

 

 

PESTILENGTH са:
М. – китари, бас, вокали
Н. – барабани

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.