THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Чуйте „Plague Of Locus“, новият запис на THE AMENTA

Чуйте „Plague Of Locus“, новият запис на THE AMENTA

Следвайки необикновения албум „Revelator“ от 2021-ва година и EP записа „Solipschism“, австралийските екстремисти THE AMENTA представят новата си творба. „Plague Of Locus“ е 42-минутен EP запис, включващ комбинация от оригинални парчета и кавър версии на песни от артисти, които по някакъв начин са вдъхновили съществуването на групата. Заглавието официално е издадено на плоча, като от днес може да бъде чуто и във всички останали платформи.

 

Чуйте „Plague Of Locus“ по-долу:

Композиторът и клавирист Timothy Pope коментира:
„“Plague Of Locus“ е много специален запис за нас. Толкова много артисти и групи са ни вдъхновявали през годините – нас и нашата запазена марка грозна екстремна музика, че ни се стори съвсем нормално да отдадем почит към някои от тези артисти, вземайки оригиналните им парчета и преобразувайки ги по нашия мръсен начин.Това издание включва трибюти към банди, които са както вдъхновения, така и местни герои/приятели – като например шантавият блек метъл на NAZXUL и кристалната бруталност на LORD KAOS, или пък по-мистериозните за нас локални артисти като мелбърнското нойз/дуум дуо HALO. Разбира се, има и някои интернационални, добре познати вдъхновения в записа. Сигурен съм, че не сме единствената екстремна банда, вдъхновена от имена като ALICE IN CHAINS или KILLING JOKE. Особено горд съм от кавъра на песента ‘Sono L’Antichristo’ на DIAMANDA GALAS.Erik го преработи и му придаде блек метъл епичност. Очаквам да чуя как кавъра на WOLF EYES разделя хората!“

 

„Plague Of Locus“ може да бъде открит чрез лейбъла Debemur Morti Productions на следния адрес: https://www.debemur-morti.com.

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.