THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Чуйте „Die Funkenburg“, новият албум на VERHINDERER

Чуйте „Die Funkenburg“, новият албум на VERHINDERER

Германският самостоятелен блек метъл проект VERHINDERER издаде втория си дългосвирещ албум, „Die Funkenburg“.
Лимитиран тираж ръчно номерирани аудиокасетки с постер ще бъдат налични на 27-ми октомври чрез лейбъла Kvlt und Kaos Productions.
Тук можете да откриете линка : https://linktr.ee/verhinderer_bm

Албумът „Die Funkenburg“ се занимава с едноименната сага и със стар разрушен рицарски замък, който е бил обитаван само от самотен господар на замъка и раса от призраци. Блясъкът на старите дни е напълно изгубен. Една нощ стар принц от Тюрингия потърсил подслон в това забравено място заради ужасна буря. Той не бива възпрян от предупреждението на господаря на замъка, че призраци скитат в залата на замъка. В полунощ той получава добур урок и когато всички светлини в залата угасват, проклетниците изскачат иззад стените и го научават на истинското значение на страха. След като принцът отново се успокоява, в средата на залата на замъка се появи голяма маса с вкусна храна, най-доброто вино и скъпи съкровища. Призраците го канят да яде и пие, което той приема. Въпреки това, когато страхът го обзема отново, той удря кръста и духовете изчезнаха. Безсилен, той отново заспива. На следващата сутрин той се събужда и с радост установява, че масата и нейните съкровища са все още там. Той купува старите стени от господаря на замъка и живее щастливо там до края на живота си.

 

Съдържание:
1.Mitternacht 01:59
2.Der Erste Reiter 06:07
3.Die Funkenburg 08:18
4.Der Festsaal 02:02
5.Am Ende der Vernunft 04:11
6.Gossengospel 04:32
7.Die Letzten Seiten 04:40
8.Kalte Wände 05:30

 

 

 

Чуйте заглавието по-долу:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.