THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Чуйте едноименния дебют на Suol

Чуйте едноименния дебют на Suol

Новосъздаденоето нидерландско блек метъл дуо Suol издаде днес едноименния си дебют.
Студийното заглавие се разпространява чрез лейбъла Swarte Yssel, като може да бъде открито в дигитален формат и на физически носител – дискове в лимитиран тираж, които можете да откриете на следния адрес: https://bit.ly/3Qc9OWM.

От лейбъла споделят:
„След като издадоха албумите за Shagor, Ossaert, Dinbethes и Weerzin, J. и P. решиха да вложат споделената си страст към местните митове, легенди и исторически истории в нов проект: Suol. Местни фолклорни приказки и драматични събития от миналото около Zwolle и областта IJssel съставляват тематиката на записа.
За да засилят местния характер на записа, P. и J. решават да работят единствено с музиканти от техния регион. Получавайки подкрепа от барабаните на Elschappij Tovenaere, вокалите на H. и S , както и речта на D., се ражда едноименният дебют на Suol. Нека тези шест песни да ви отведат по пътека от Zwolle през река IJssel към Zuiderzee, покрай барони-разбойници-подпалвачи, крайбрежни дяволи, черни сенки, погълнати села и закачени убийци. Както при Shagor, Dinbethes и Weerzin, сътрудничеството за произведението на изкуството беше намерено в Artfromtheunderground. Графиките са предоставени от J.B.“

 

 

Съдържание:
1.Hellevaart 05:50
2.Slot van Voorst 07:59
3.Over de Geute 07:59
4.Vrouwe IJssel 06:21
5.Wetterman’s waanzin 06:21
6.Bodemdrift 10:55

 

 

 

Чуйте дебюта по-долу:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.