THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

THE AMENTA представят видео към песента „Sono L’Antichristo“

THE AMENTA представят видео към песента „Sono L’Antichristo“

В нощта, в която всички зловещи космически енергии се сливат, за да отприщят ужас над света, австралийските екстремисти THE AMENTA подобаващо разкриват видеоклип към своя химн в чест на  Сатаната – „Sono L’Antichristo“. Вижте го по-долу:

„Sono L’Antichristo“ е преработка на композицията на DIAMANDA GALAS. Докато оригиналната версия омагьосва с мрачен ембиънт и шокиращ шум, THE AMENTA изграждат студена, опустошителна екстремна метъл броня около мрачни и истерични песнопения – включително гърмящи барабани, записани с любезното съдействие на David Haley (PSYCROPTIC).

 

Клавиристът на THE AMENTA Timothy Pope разказва:
„DIAMANDA GALAS е артист, който няма нужда да се представя. Нейният глас е несравним с всеки друг и работата ѝ е от нейна собствена порода. „Sono L’Antichristo“ първоначално беше в нейния невероятен албум „Plague Mass“, който беше и първият ѝ албум, който някога съм чувал. Малко след като чухме този албум, Ерик и аз разбрахме, че DIAMANDA GALAS свири в Сидни в Операта. Скочихме в колата, отчаяни да видим изпълнение на живо на това диво и разтърсващо душата произведение, но когато стигнахме там, шоуто беше започнало и вратите бяха заключени. По пътя към бара, за да удавим тъгата си, минахме покрай магазина за стоки, който гордо показваше книгата на GALAS, „The Shit of God“ (по-късно открих, че това е реплика от „Sono L’Antichristo“), и в този момент знаехме, че сме пропуснали променящо живота представление. По-късно в бара щяхме да видим десетки добре облечени и заможни хора, които се лееха от изходите в антракта , неможещи да се върнат обратно. Тя ги беше изгонила. Освен по-„авангардната“ си работа, DIAMANDA GALAS е един от най-великите интерпретатори на класическата песен и в този дух тя е в известен смисъл покровител-светец на цялото издание на „Plague of Locus“. Нашата версия на песента и филмовия клип, който сега разкриваме пред вас, могат да се разглеждат не само като почит към артист, който много ни е вдъхновявал през годините, но и като поглед към това, което си представяхме, че се случва зад тези затворени врати на Операта . Трескавите мечти на двама разочаровани метълисти.“

 

 

Sono L’Antichristo‘ e песен, взета от наскоро издадения EP запис на THE AMENTA,  „Plague Of Locus„.
Можете да го чуете  ТУК в официалния YouTube канал на лейбъла Debemur Morti Productions. Плочи могат да бъдат открити на следния адрес : https://bit.ly/40jPU0L, а дигитално албумът може да бъде поръчан тук: https://bit.ly/45WaB3Q.

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.