THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Нов сингъл от предстоящия албум на KALT VINDUR

Нов сингъл от предстоящия албум на KALT VINDUR

Полската блек метъл банда KALT VINDUR разкри нов сингъл от предстоящия си трети дългосвирещ албум, „Magna Mater“.
Студийното заглавие ще бъде издадено на 23-ти януари 2024-та година чрез лейбъла The Circle Music, като предварителните поръчки вече са стартирани на следния адрес: https://bit.ly/46crM2h.
Музиката е записана в Regnat Studio (Dargor, Krusher), докато смесването и мастерирането ѝ са осъшествени от Krzysztof Kokosiński.
Обложката е творба на Maciej Kamuda (Blut Aus Nord, Spaceslug, Sunnata).

KALT VINDUR се заражда през 2015-та година в Полша. След лични промени в състава си, групата записва дебютния си дългосвирещ албум “Delusions” (2017) с Artur (Svart) на китари, Julian (Xakhariash) на барабани, Szymon (S) на бас и Wojciech (Celsus) на вокали, като клавирите и синтовете са записани от U. Reck от легендарната банда Lux Occulta.

През 2020-та година групата издава и втория си дългосвирещ албум, „And Nothing Is Endless“, който бива издаден чрез лейбъла Witching Hour Productions (Batushka, Vader). В този запис бандата затвърди и собствения си стил “subcarpathian black metal”.

През 2022-ра година бандата записа и третия си дългосвирещ албум, „Magna Mater“. Барабаните за албума са записани от новия талантлив барабанист Rafał Chruścicki (ex-Pandrador). Заедно с леките промени в състава, еволюира и звукът на групата, като може би няма да е преувеличено да се каже, че това е най-зрялата творба на KALT VINDUR до момента, водеща със себе си някои изненадващи промени, но и в същото време представяйки кохерентен албум.

 

Съдържание:

1.Magna Mater
2.Żywioły
3.Agonizing Luminosity
4.Bless Us
5.Possessed By Lunacy
6.Visions Of Purification
7.Mist Over Cergova

 

 

Чуйте премиерния сингъл „Agonizing Luminosity“ по-долу:

 

 

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.