THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

ULTHA и Karloff представят сплит заглавието “A Tribute To Samhain”

ULTHA и Karloff представят сплит заглавието “A Tribute To Samhain”

Германската блек метъл банда ULTHA и германците Karloff издадоха общо сплит заглавие, носещо името “A Tribute To Samhain”, в което всяка една от групите споделя по един кавър на рок групата Samhain.
Сплит албумът може да бъде открит чрез Vendetta Records в дигитален формат или на физически носител – черен или бял 7″ винил, както и на специално и силно лимитирано издание „Halloween Hellfire“, което е налично само чрез ULTHA (https://bit.ly/40jSJid).

ULTHA споделят:
„Решихме да продължим нашата 7-инчова серия от сплит албуми, която започнахме с Morast преди много години, като идеята е и двете банди да направят кавъри на една и съща трета група. Да попитам Karloff за подобно нещо беше абсолютно интуитивно, тъй като те със сигурност са едни от най-горещите новодошли в германския екстремен музикален ъндърграунд.
И този път избрахме: SAMHAIN! Скандалната втора група на Глен Данциг и със сигурност най-мрачната му група досега. Karloff участват с кавър на песента „Let The Day Begin“, а накрая ние записахме нашия кавър на „Unholy Passion“.
Цялото това преживяване стана още по-специално, когато нашият брат Mike Hill (Tombs, Everything Went Black Media) се съгласи да допринесе с вокали към парчето!
Можете да получите бяла или черна винилова версия от Vendetta Records, Karloff и нас. Но има и ограничено издание „Halloween Hellfire“, достъпно само при нас.Лимитирано в 100 броя издание, с винилова корица на hellfire, ръкав за копринен екран с почит към Samhain / Хелоуин.
ВАЖНО: Ако поръчате това издание, имайте предвид , че се поръчва ЕДИН БРОЙ НА ИМЕ НА КЛИЕНТ !!! Това означава, че ако поръчате повече от едно копие, ние ще изпратим само едно и ще възстановим останалите пари. Ако направите няколко поръчки с едно и също име, ще направим същото. Не бъдете Discogs задници!“

 

 

 

Съдържание:
1.KARLOFF “ Let the Day Begin“ 02:52
2.ULTHA „Unholy Passion“ 04:46

 

 

Чуйте заглавието по-долу:

 

 

 

 

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
1 Коментар
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Мирослав-Velzevul666
6 месеца 🔥

Брутално!!!

Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.