THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Нов сингъл от предстоящия дебют на Azathoth’s Dream

Нов сингъл от предстоящия дебют на Azathoth’s Dream

Американският блек метъл проект Azathoth’s Dream представя нов сингъл от предстоящия си силно очакван дебют, „Nocturnal Vampyric Bewitchment“.
Студийното заглавие ще бъде изадено на 8-ми декември чрез лейбъла Iron Bonehead Productions в дигитален формат и на плоча.

Azathoth’s Dream е съвсем ново име на хоризонта. Звукът на самостоятелния проект е несъмнено следващ традициите от късните години на 90-те. Френският винтидж, поддържаш некротичен мистицизъм в духа на банди като Osculum Infame, Bekhira, Winter Funeral и ранните Seth. В същото време, обаче, Azathoth’s Dream по удивителен начин се вписва и в суровия вампирски блек метъл, който познаваме от територията на Щатите, оглавен от групи като Sanguine Relic, Vampirska, Lamp of Murmuur, Geist of Ouachita и други. Във всеки един случай, „Nocturnal Vampyric Bewitchment“ предоставя възможността на слушателя да се почувства изцяло вглъбен и омагьосан от меланхоличното и в същото време ожесточено заклинание. Няма друг начин; точно като онези дни от 90-те, или разбирате това като БЛЕК МЕТЪЛ – и заставате с него – или заставате срещу него. Това няма значение за Azathoth’s Dream: подвижният мост на празния замък е свален и човек има нужда да влезе само, ако духовете наоколо желаят това.

 

 

Съдържание:
1. Malignant Faith
2. Instatiable Sanguine Thirst
3. The Grave
4. The Moor
5. Extinguish the Light
6. Ritual Exsanguination
7. A Millennia Perished
8.Winter Dawn
9.Phantasm

 

 

Чуйте сингъла “The Moor” по-долу:

 

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.