THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Премиерен сингъл от предстоящия албум на ABDUCTION

Премиерен сингъл от предстоящия албум на ABDUCTION

Френският блек метъл квартет ABDUCTION представи първи сингъл и детайли около предстоящия си четвърти дългосвирещ албум, “Toutes Blessent La Dernière Tue“.
Студийното заглавие ще бъде издадено на 1-ви декември чрез лейбълите Finisterian Dead End и Frozen Records.
Записан, смесен и мастериран в брюкселското студио на Déhà – Opus Magnum Studio, с което бандата си колаборира вече повече от десет години, наследникът на високо оцененият от критиците албум “Jehanne” показва колко много всъшност Abduction са израснали през последните три години. Както по отношение на музикалното майсторство, така и по отношение на писането на песните.

“Мисля, че никога не сме били така директни и зарибяващи в който и да е от албумите си до момента, в същото време оставайки до болка верни на собствената си запазени моменти в звука – промени в самата рамка на песните и богатите аранжименти.“ – споделя вокалистът François Blanc.

 

Можете да чуете премиерният сингъл от заглавието – “Dans La Galerie des Glaces”, по-долу:

 

Както обикновено, обложката на “Toutes Blessent La Dernière Tue” включва фрагмент от класическа картина, като този път творбата е заета от художника Hubert Robert – велик френски художник, който специализира в живописта и рисуването на пейзажи. Въпреки това, темите в албума обследват доста по-различни теми.

Китаристът Guillaume Fleury споделя:
“Не бихме искали да бъдем възприети като „концептуална банда“. В този албум се засягат различни теми като тази как „новият“ свят се отнася към войниците, завръщащи се от Пъвата световна война или пък разказва за откритията на навигаторите и самолетните пилоти, а също така и засяга други теми като личното развитие, възрастта и това как обществото си представя преживяването на последните години на нашите възрастни. В албума има и една песен в чест на любовта ни към класическата литература и отдава почит към героя Cyrano De Bergerac на Edmond Rostand…“

 

 

Съдържание на албума:
1.Toutes blessent, la dernière tue
2.Disparus de leur vivant
3.Dans la galerie des glaces
4.Les heures impatientes
5.Par les sentiers oubliés
6.Carnets sur récifs
7.Cent ans comptés
8.Contre les fers du ciel
9.Allan (Mylène Farmer cover)

 

Предварителните поръчки са стартирани на следния адрес: https://bit.ly/3Qwz3Dm

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.