THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Първи сингъл от предстоящия албум на AUREOLE

Първи сингъл от предстоящия албум на AUREOLE

Изстрелващият в космическото пространство американски ембиънт блек метъл проект AUREOLE разкри визуализация към сингъла ‘Alunarian Ghosts of Bellmaster‘, взет от предстоящия му трети дългосвирещ албум, “Alunarian Bellmaster“.
“Alunarian Bellmaster“ ще бъде издаден на 9-ти февруари 2024-та година чрез лейбъла Lupus Lounge / Prophecy Productions.
Записите и продукцията на заглавието са извършени изцяло от Markov Soroka.
Мастерирането е поверено на Eugene Nesci от Eugnosis Studios.
Обложката е дело на Markov Soroka, като шаблоните на физическите носители са с дизайн от Łukasz Jaszak.

Онзи, за когото бият камбаните в Цитаделата Алунар, ще се сблъска с Майстора на камбаните!

Особено зловещата и коварна музикално-лирична вселена, която Markov „M.S. Soroka непрекъснато твори с различните си проекти AUREOLE и TCHORNOBOG, както и ETERNIUM, KRUKH и DROWN е обогатена с нова глава!

Третият пълнометражен алум на AUREOLE – “Alunarian Bellmaster”, се различава стилистично от своя пряк предшественик “Aurora Borealis” (2016) по атмосфера и усещане. Албумът се връща към духа на дебютния “Alunar” от 2014 г., макар и като по-усъвършенствана версия с добавения опит по отношение на производствените техники и концептуалното писане, които Soroka е придобил през годините.

Въоръжена с порочен звук, лиричната тема на албума е отразена в звука на 30 камбани, семплирани от Markov и включени в “Alunarian Bellmaster”. Историята, разказана в този албум, е част от същия мрачен фентъзи свят и е основана на научната космическа фантастика, която AUREOLE и TCHORNOBOG споделят.

По думите на нейния създател, главата „Alunarian Bellmaster“ разкрива следното прозрение:
Когато слънчевите изригвания ударят камбанарията в точния момент, жителите на Цитадела Алунар могат да проявят проектирана версия на себе си. Тяхното творение използва тухлите и желязото на Цитаделата като основа. Тези същества въплъщават желанията на предишни обитатели на Алунар и камбаната става техен източник на живот. Призракът на „Alunarian Bellmaster“ е едно такова „Аз“.

Обсебен занаятчийски работник, призракът е бил един от строителите или поддържащите Цитаделата в далечни времена. Обсебващият звън и резонансът на съвършенството за създаване на втори Алунар привлякоха вниманието на някои в неговата локална галактика. Безкрайна империя на потреблението, почитаща един безкраен бог. Този контакт на безсмъртните натрапници доведе до крайната жертва на камбанарията, която най-накрая премести камбанарията на цитаделата в нова форма, далеч от безмилостните нашественици.

Загадъчната мистерия, разкрита в AUREOLE, изисква да се прекланяме пред алунарианската камбанария в безкрайността на космоса. “Alunarian Bellmaster” е най-категоричното издание на Aureole досега!

 

Линк за поръчка на заглавието: http://lnk.spkr.media/bellmaster

 

 

Съдържание:
1. Solariis Strike [Activation >> Alunar]
2. Alunarian Ghosts of Bellmaster
3. 10,000 Bells Resonate Cosmos Untold
4. Warpstorm [Invasion >> Alunar]
5. Arrival of Deathless Interlopers
6. Orbiting Among Alunarian Ruins
7. Beware that which Inhabits the Belltower
8. Alunarian Surrender
9. [UGC 2885 >> Spawn a Second Citadel Bell…]

 

 

Чуйте сингъла „Alunarian Ghosts of Bellmaster“ по-долу:

 

 

AUREOLE коментира загадъчно:
„Първата и всеобхватна глава на „Alunarian Bellmaster“ изобразява и изразява съживяването на Bellmaster и неговите призраци, за да се възстановят и резонират камбаните в неразказания космос. Много от мотивите в албума са установени тук и са вградени в пеенето на камбанарията на „Alunarian Bellmaster“. Над 20 отделни камбани звучат в тази песен, които  съм събирал част по част през годините.“

 

 

 

 

 

Полезни връзки:
www.facebook.com/AureoleBM
www.instagram.com/alunarian_aureole

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.