THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Първи сингъл от предстоящия дебютен албум на Úlfarr

Първи сингъл от предстоящия дебютен албум на Úlfarr

Великобританската блек метъл банда Úlfarr разкри първи сингъл от предстоящия си дебютен дългосвирещ албум, „Orlegsceaft“ .
С вече редица демота и сплит албуми ор 2011-та година насам, Úlfarr въобще не са ново име в култовата кумбрианска сцена, като дебютното им дългосвирещо отроче ще се появи на 21-ви декември чрез лейбълите Purity Through Fire и Worship Tapes, съответно и ще можем да го намерим в дигитален формат и на физически носител – дискове, плочи и аудиокасети в лимитиран тираж.

 

На по-късен етап ще бъдат известни всички детайли, като сега можем да чуем първия сингъл от заглавието, „…Hie Dygel Lond“:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.